Als je niet kan kiezen: Samsung of iPhone?

Hierna weet je het zeker...

Hoewel de meesten zijn gezwicht voor de iPhone, beginnen steeds meer mensen de overstap te maken naar Samsung. En heel gek is dat niet. Want ben nou eens eerlijk, is jouw scherm van je iPhone nog heel? Gaat jouw batterij echt nog de hele dag mee, of moet je hem tussendoor opladen? Precies.

Met de nieuwe Samsung Galaxy hoef je je daar dus geen zorgen om te maken. Deze telefoon heeft namelijk een veel langere batterijduur. Je kan je geheugen uitbreiden tot wel 256 GB en het allerbelangrijkst: de telefoon is spatwater- en stofdicht.

En. die. camera. Het voelt misschien een beetje als vreemdgaan maar als je deze camera hebt geprobeerd, wil je echt niet meer anders. Deze camera is zo goed en heeft zoveel ingebouwde filters, je kan zelfs real time facetunen. Aan de voor- en achterkant zit een camera waar je foto’s meemaakt, zo goed, je hebt geen spiegelreflexcamera meer nodig. Hoef je ook niet meer te schrikken als de camera opeens op selfie-stand staat. 😉 En echt waar, deze camera is beter dan die van de iPhone 7, we spreken uit ervaring. Want zelfs als het binnen donker is, kan je met deze telefoon heldere foto’s maken.

Probeer het eens, gewoon een keertje. Je iPhone hoeft hier niets over te weten en dan weet je wat je al die tijd hebt moeten missen…

READ NEXT
> Zo maak je de perfecte selfie
> De allerbeste outfit foto’s maak je zo
> Langer lijken op een foto? Zo doe je dat

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites