Zo maak je de lekkerste sangria met Licor 43

OMG! Dit willen we NU maken.

Als we kijken naar het weer, voelt het deze lente soms bijna alsof we in Spanje wonen in plaats van Nederland. Dit zien wij als het perfecte excuus om ook de Spaanse drankjes erbij te halen. En dan hebben we het natuurlijk over.. sangria! Het overheerlijke drankje kun je heel goed thuis maken, om er vervolgens met je vriendinnen van te genieten in het zonnetje.

En als je dacht dat het niet beter kan, ontdekten we sangria mét Licor 43. Wie dit geniale idee heeft verzonnen, is wat ons betreft een genie. Op de website van Licor 43 vonden wij maar liefst drie verschillende cocktailrecepten. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij je favoriet kunt uitkiezen. Of je probeert ze allemaal natuurlijk, wij houden je vooral niet tegen. Zo maak je de lekkerste sangria met Licor 43 cocktails:

Rood

Ingrediënten:
250ml Fruitig rode wijn
250ml Fanta
125ml Licor 43
20ml Bols Cherry Brandy
Appel, citroen + sinaasappel

Aan de slag
Vul de kan voor 1/3 met ijsblokjes en voeg het gesneden fruit toe. Voeg 250ml rode wijn en 250ml Fanta toe. Voeg 125ml Licor 43 en 20ml Bols Cherry Brandy toe. Roer door en serveer in een groot wijnglas.

Cava

Ingrediënten:
250ml Cava wijn
250ml Bitter lemon
125ml Licor 43
40ml Bols Elderflower + sap van een halve citroen
Appel, citroen + schijfjes komkommer

Aan de slag
Vul de kan voor 1/3 met ijsblokjes en voeg het gesneden fruit toe. Voeg 250ml cava en 250ml bitter lemon toe. Voeg 125ml Licor 43 en 40ml Bols Elderflower toe + het sap van een halve citroen. Roer door en serveer in een groot wijnglas.

Rosé

Ingrediënten:
250ml Fruitige rosé wijn
250ml Bitter lemon
125ml Licor 43
40ml Bols Strawberry
Appel, citroen + grapefruit

Aan de slag
Vul de kan voor 1/3 met ijsblokjes en voeg het gesneden fruit toe. Voeg 250ml rosé en 250ml bitter lemon toe. Voeg 125ml Licor 43 en 40ml Bols Strawberry toe. Roer door en serveer in een groot wijnglas.

Enjoy!

Zélfs het uitpersen van je schijfje citroen heeft een betekenis..
> Dit zegt de manier waarop je je cocktail drinkt over jou

Deze cocktails maak je met maar drie ingrediënten:
> De lekkerste cocktails met maar drie ingrediënten!

Dit zijn de drankjes met de minste calorieën:
> Drinken tijdens je dieet? Dit MAG je bestellen

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites