Zo berg je je schoenen op en blijven ze er gloednieuw uitzien

Hoe handig is dit?!

Brrrr, het is koud en we kleden ons het liefst iedere dag lekker warm aan. Een trui, een jas en aan onze voeten heerlijke overknee boots of ander warm schoeisel. Gelukkig wordt het over een paar maanden weer warm, maar al die schoenen opbergen wordt dan weer een probleem… Niet getreurd, wij hebben daar de allerslimste manieren voor!

Hangruimte
Hangruimte is hartstikke waardevol! Er zijn namelijk verschillende over-the-door opties waar je heel handig (en stijlvol) je schoenen aan op kunt hangen (en waardoor je weer meer ruimte in je kast vrijhoudt voor nieuwe kleding.). Handige opties zijn: een hangende schoenenzak of een hangende schoenenopberger. Je schoenen gaan blijven hierin lang mooi en als je ze nodig hebt pak je ze er zo uit.

Boekenkast
Haal een doekje door je stoffige boekenkast heen en neem de planken in gebruik als schoenenkast. Vergeet niet: high heels zijn er om gezien te worden en te dragen, zet deze dus vooraan. Sneakers en slippers kun je ’t beste in een la opbergen. Makkelijk te pakken, maar niet in het zicht.

Dozen
Je kunt je schoenen ook in dozen op de grond/onder je kledingrek neerzetten. Extra tip: wijndozen hebben handige vakjes waar je makkelijke platte schoenen in opbergt.

Pool noodle
En supergoede tip is een pool noodle, oftewel zo’n gekleurde lange slurf voor in het zwembad, in je laarzen te stoppen. Knip ze op de hoogte van je schoenen en deze zullen niet meer dubbelvouwen. Je schoenen zijn immers te waardevol voor rimpels en kreukels!

Trap
Dit is geen gewone tip, maar wie weet… Ga je toevallig verbouwen en moet er nog een trap komen? Dan is het een ideaal idee om van de treden lades te maken. Hoe meer treden, hoe meer lades en des te meer schoenen. Klinkt als muziek in je oren toch?

READ NEXT
Dit zijn de schoenen die we allemaal dragen in 2017!
Zijn je schoenen te klein? Hierna niet meer!
Fashion Hack: nooit meer piepende schoenen!

PHOTO CREDITS: mydomaine.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites