Science says: Avondmensen zijn succesvoller!

Verslapen mag vanaf nu!

Haat jij het ook om s’ochtends uit je bed te komen en hou jij het veel langer vol in de avond? Dan kunnen we wel stellen dat jij een echt avondmens bent. Daar heb je erg veel geluk mee. Er is namelijk in Madrid een onderzoek gedaan naar slapers. En wat blijkt: Avond mensen zijn succesvoller dan ochtendmensen. 

Intelligenter
Een onderzoek in Madrid heeft aangetoond dat avondmensen succesvoller zijn. In dit onderzoek is er gekeken naar duizend studenten en daaruit is gebleken dat mensen die later slapen hoger scoren op problemen oplossen en abstract denken en hun algemene kennis ligt hoger!

Creatiever
Of je nou creatiever bent als avondmensen weten de onderzoekers nog niet helemaal zeker. Maar het is in elk geval wel zo dat avondmensen in de ochtend allemaal creatieve trucjes verzinnen om zo lang mogelijk te blijven liggen. 

Concentratie
De ochtendmensen dutten na een paar uur een beetje in op de dag. Avond mensen beginnen juist op te leven na een uurtje als ze wakker zijn. Dus dat betekend dat avondmensen hun concentratie veel langer kunnen vasthouden dan die ochtend personen. 

READ NEXT:
Redenen om naakt te slapen
Dat vrouwen langer slapen dan mannen is nodig
What to do met je haar tijdens slapen?

Source: Style

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites