Wat de redactie NU kijkt op Netflix en Videoland

Deze series zijn ideaal voor een avondje thuis op de bank.

Het is altijd weer hetzelfde, je wil iets kijken op Netflix of Videoland maar er is gewoon te veel om uit te kiezen. Waar iedereen het nu over heeft, heb jij allang gezien. We zijn daarom even de redactie langsgegaan en hebben rondgevraagd wat iedereen NU aan het kijkt op Netflix en Videoland.

Wanderlust, Netflix

Dit is een drama/komedie serie en gaat over twee mensen die de spanning in hun huwelijk een beetje kwijt zijn. Daarom besluiten ze om allebei andere mensen te gaan ontmoeten. Je zal misschien denken, dit gaat toch sowieso ten koste van je huwelijk? Maar volgens Joy en Alan kan gezamenlijk vreemdgaan juist voor een positieve wending zorgen. Natuurlijk worden er ook andere mensen bij betrokken, zoals de nieuwe bedpartners, familie en de kinderen van Joy en Alan die er iets anders over denken. Je gaat je steeds meer inleven in de karakters en het is een echte vrouwenserie om tijdens een heerlijk avondje op de bank te kijken.

Riverdale, Netflix

Deze serie mocht natuurlijk niet ontbreken op ons lijstje. Vooral het derde seizoen wat net op Netflix is verschenen roept bij veel mensen vragen op en is SUPER spannend. De serie is in 2017 verschenen op Netflix en de eerste twee seizoenen kan je dus al lekker achter elkaar gaan kijken. Riverdale is gebaseerd op de personages uit Archie-Comics, een stripboekenreeks die dus is verfilmd naar een serie. De serie speelt zich af in deze tijd en vertelt het verhaal van Archie, Veronica, Betty en Jughead. Zij wonen in het dorpje Riverdale, maar hier is niets wat het lijkt. Er zijn veel duistere geheimen waar je tijdens de serie achter gaat komen. Kortom, een spannende thriller die je echt niet wilt missen.

Chilling Adventures Of Sabrina, Netflix

Hij staat pas een paar dagen op Netflix, maar is nu al erg geliefd bij veel mensen. De serie gaat over een meisje, Sabrina, die half heks is en half mens. Op haar 16e verjaardag is het de bedoeling dat ze na een ritueel een echte heks wordt, maar door haar sociale leven dat ze achter moet laten heeft ze twijfels. Er zijn meer duistere krachten die het haar erg moeilijk maken, maar haar beschermkat, Salem, staat altijd aan haar zijde. En voor de fans van Riverdale die door seizoen 3 super verward zijn, is het misschien slim om deze serie te gaan kijken voor antwoorden. De series spelen namelijk in dezelfde wereld af en dat kan wat dingen ophelderen.

Mocromaffia, Videoland

Mocromaffia is een spannende Nederlandse serie op Videoland en gaat over een ‘conflict’ tussen twee gewelddadige drugsbendes in Amsterdam. Het verhaal gaat over drie vrienden, Romano, De Paus en Potlood die besluiten om over te stappen naar de echte criminele drugswereld. Na een korte tijd bezitten ze al snel de hele drugshandel in Amsterdam, maar naast dat dit veel geld oplevert heeft het ook een keerzijde om met je vrienden de drugshandel in te gaan. Bekijk deze spannende Nederlandse serie snel op Videoland.

Haunting Of Hill House, Netflix

Deze serie staat ook pas een paar weken op Netflix, maar is nu al een echte hit op Netlfix. Het is een spannende serie voor zowel mannen als vrouwen en wij vinden het in ieder geval één van de beste horror series ooit. En een van de hoofdrollen wordt zelfs gespeeld door de Nederlandse acteur Michiel Huisman. Een echte aanrader als je wel houdt van wat spanning.

 

READ NEXT
AANRADER: Er is weer een nieuwe serie op Netflix
De Videoland serie die je NU wil kijken
De engste en beste films voor Halloween

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites