SERIETIP: Patrick Melrose op NPO2

Als je Netflix al hebt uitgespeeld.

We zijn continu op zoek naar nieuwe series. Uren scrollen we door Netflix en Videoland en inmiddels krijgen we het idee dat we alles al hebben gezien. We zijn dan ook extra blij als de nieuwe maand (vol nieuwe series) is begonnen. Maar alles wat op 1 januari online kwam te staan, hebben wij alweer gezien. Daar hebben wij maar een vrije dag voor nodig.

Goed, we zitten dus weer even zonder. En dan ga je gekke dingen doen. Dan kijk je naar de gewone televisie en wat zagen we daar, een leuke serie. Patrick Melrose. Een vijfdelige serie die je in een ruk uit wil kijken.

Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch) heeft een traumatische jeugd gehad en is hier op volwassen leeftijd nog niet overheen. Hij verdrinkt zijn verdriet in alcohol en probeert zijn gedachten op een ander spoor te zetten met verschillende soorten drugs. Patrick heeft meerdere dieptepunten en probeert hier keer op keer weer bovenop te komen. NPO omschrijft de serie als een deftige Trainspotting, en daar zijn wij het roerend mee eens. Snel kijken, dus!

 

tagged in patrick melrose
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites