Supersmoothies voor huid, haar en extra energie!

Met deze drie recepten loop je er straks weer stralend bij!

Tijdens deze wintermaanden kunnen onze huid, haar en energie level wel een extra boost gebruiken. Gelukkig kan dit op een makkelijke, snelle en lekkere manier! Speciaal voor jullie hebben wij drie recepten van echte supersmoothies geselecteerd, die ervoor zorgen dat je huid weer gaat stralen, je haar weer gaat glanzen en je meer energie krijgt (en hier lees je welke smoothie zorgt voor een betere vetverbranding).

Coconut-Pear smoothie

Doe je ogen dicht tijdens het drinken van deze smoothie en je hebt het idee dat je je op een tropisch eiland bevindt. Terwijl jij je waant op de witte stranden zorgt de smoothie ervoor dat je huid weer gaat stralen. Dit komt doordat de antioxidanten in de spinazie de afvalstoffen uit je lichaam helpen verwerken (en dat is nodig voor een stralende huid!).

Doe een half kopje sojamelk (ongezoet)een half kopje kokosnootmelkeen geschilde peereen handvol spinazie en een kopje ijsblokjes in de blender en straal als nooit te voren!

Peanutbutter Power smoothie

Inmiddels weten we wel dat gezond en lekker heel goed samengaan. Met deze overheerlijke smoothie bewijzen wij dit nog maar een keertje. Deze ingrediënten zijn rijk aan vitamine B en dat maakt dit overheerlijke drankje perfect om jouw haar weer mooi en glanzend te krijgen.

Gooi een glas verse jus d’orangeeen portie magere yoghurteen banaan en 3 eetlepels pindakaas (of notenpasta als gezonde vervanger!) in de blender. May your hair shine bright like a diamond.

Green Booster smoothie

Bevind jij je momenteel in een soort van winterslaap (en ja: wij weten dat een goede nachtrust belangrijk is)? Dan kun je dus wel een extra energie boost gebruiken! Deze zoete en smakelijke smoothie zorgt, door de ijzer in de spinazie, voor extra energie.

Neem een kopje verse spinazie2 gepelde sinaasappelen, een groene appel met schileen glas water en een handvol ijsklontjes en doe het in de blender. Drink het in de ochtend of aan het begin van de middag en you are ready to go!

Wij zijn in ieder geval overtuigd van deze drie recepten. Welke vinden jullie het lekkerst?

P.S. Wist je dat koffie ook erg gezond is?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites