Moeite met opstaan? Deze wekker maakt je METEEN wakker

Sleepy heads opgelet!

Uit je bed komen is soms lastig… Nu het buiten koud is (en buiten je bed ook) en het nog hartstikke donker is wanneer je op moet staan, is het al helemaal een opgave. We draaien ons liever nog even één keer om als de wekker gaat, met soms het gevolg dat we ons verslapen. Oops. We just can’t help it. 

Snoozen is zo verleidelijk. Máár daar brengt deze wekker verandering in! De naam verklapt het misschien al: deze gadget (voor de echte slaapkoppen onder ons) heet namelijk de Shock Clock.

Wake up call

De Shock Clock doet wat je waarschijnlijk al verwachtte: hij geeft je een elektrische schok. En als je denkt je ook met deze wekker nog eens om te kunnen draaien, verandert die gedachte wel als we je vertellen dat hij je een tweede schok geeft als je je bed niet uitkomt. De Shock Clock zorgt ervoor wat we sneller opstaan. Daarvoor hoef je alleen maar een app te downloaden. Je zal zien dat je na een tijdje al wakker wordt voor de schok. En vind je die schok misschien toch iets te heftig klinken? Dan kan je hem ook instellen op alleen trillen of eerst een tril en dan een schok. Klinkt al iets minder eng, toch? Shop deze ideale wekker hieronder! Zo kom je nooit meer te laat op je afspraak doordat je je weer eens verslapen hebt.

Lekker en snel in slaap vallen?
> Dat krijg je zó voor elkaar
> En probeer ook dit te eten voor het slapen gaan!

Wil je je slaapkamer een make-over geven?
5 tips voor een nieuwe look in je slaapkamer

Je slaapt dus echt beter als er iemand naast je ligt:
En dit is waarom

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites