Fashion mysteries opgelost: Hoe raken sokken kwijt?

Het antwoord op het grote sokken-mysterie!

Het is een probleem waar wij last van hebben, waar jij last van hebt en waar eigenlijk iédereen tegenaan loopt… Een probleem dat ons al jaren tergt! Een groot mysterie dat haast onoplosbaar lijkt te zijn… Waar blijft toch die éne sok? Je kent het wel; je draait een fijn wasje (nou ja, dat doet de wasmachine voor je) en er komen minder sokken uit dan erin gingen. Maar waarom gebeurt dit alleen met sokken? Waarom gebeurt het überhaupt? Wij snappen er niets van en zijn het zat om altijd met twee verschillende sokken door het leven te moeten gaan. Daarom zijn we op zoektocht gegaan. En vandaag delen we het verlossende antwoord met jou.

Hoe raken sokken kwijt?

We hebben oma’s geraadpleegd, het internet afgespeurd, de was nauwlettend in de gaten te gehouden en hele boekwerken over zogenaamde Alien-theorieën doorgelezen… Conclusie: dat er zo nu en dan een sok in de was verdwijnt hoort er gewoon bij. Ja, je zult je er écht bij neer moeten leggen. Het gebeurt and there’s nothing you can do about it. Nou ja, er zijn een paar kleine dingetjes die je kunt doen om het aantal verdwenen sokken tot een minimum te beperken.

1. Check de rest van je was 

Soms draait de was je sok in een broekspijp of hoeslaken. Het kan dus zijn dat je soms een verloren sok tegenkomt wanneer je je bed gaat verschonen of besluit die ene broek weer uit de kast te trekken.

2. Hongerige wasmachine

De uitspraak ‘de wasmachine heeft m’n sokken opgevreten’ is misschien niet zo gek als je dacht. Oke, je wasmachine eet ze niet écht op, maar soms blijven ze onder het deurtje van de machine haken. Heb je daar al eens gekeken? Grote kans dat je een hele verzameling terugvindt!

3. Schoenen

Kun je toch geen sokken vinden die bij elkaar passen? Dan heb je een mooi excuus om overknee boots te kopen (of te dragen als je ze al in huis hebt)! Niemand die dan nog je mismatchende sokken ziet, toch?

5. Stop je sokken in een waszakje

Je BH’s mogen altijd in zo’n handig waszakje de was in. Die kun je ook mooi voor je sokken gebruiken! Zo weet je precies wat er ingaat en wat er al dan niet weer uitkomt.

Hoe chaotisch of geordend je ook bent: sokken raak je hoe dan ook kwijt. Misschien komt er op een dag de échte oplossing, tot die tijd blijven wij hoopvol eenlingen sparen en onze favoriete laarzen en peep-toe pumps dragen!

P.S. Zit je in een (sokken)dipje? Dit zijn de voordelen van vitamine D!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites