Airbnb’s die net uit een sprookje lijken te komen!

Deze plekjes zijn echt heel mooi!

Dromen zijn bedrog, maar sprookjes niet! Er was eens een aantal sprookjesachtige Airbnb’s die er net zo mooi uitzien alsof je echt in een Disneyfilm terecht bent gekomen. Hier willen wij wel heen, met of zonder prins!

Het is nog vrij nieuw, maar steeds meer mensen boeken een Airbnb. Voor een nacht, of zelfs voor een paar weken, alles kan! Er komen steeds meer bij en je hebt enorm veel keus door de hele wereld. Wij bekijken regelmatig Airbnb’s, omdat er zoveel mooie en unieke plekken bij zitten, je kan het zo gek niet bedenken. Daarom hebben wij de meest indrukwekkende en mooiste Airbnb’s voor je op een rijtje gezet die je zelfs vandaag nog kan boeken!

1. Palazzo Tommasi
Palazzo Tommasi ligt in Toscane in Italië. Het is echt een prachtig appartement. Je gelooft je ogen niet als je deze foto’s hebt bekeken. Het is adembenemend!!

2. Corte Reali Piazza Erbe Suite
Deze suite is komt echt zo uit een sprookje! Deze Airbnb ligt in Verona (ja van Romeo en Julia) en heeft een prachtig balkon. Kijk zelf maar! Hier kan je dus eenvoudig de meest romantische scene naspelen..

3. Silo Studio Cottage
Dit kleine huisje deed ons echt denken aan Rapunzel. Het is een schattig hoog huisje met heel veel hout. Het heeft een prachtige tuin om het huisje heen en is te vinden in de VS. Lets go! 

4. Melville Castle 
Dit prachtige kasteel ligt in Midlothian in het Verenigd Koninkrijk. Het geeft een echt sprookjesgevoel. Volgens de pagina is Melville Castle de perfecte plek om te ontsnappen aan de realiteit. Nou, dat willen wij wel!

5. Lickleyhead Castle
Dit kasteel ligt ook in het Verenigd Koninkrijk. Het ligt op een rustige plek met veel privacy. Je bent omringd door groen en het is net of je jaren terug in de tijd gaat. De perfecte plek om prinses te spelen.

Lees meer over reizen
Tips voor de fijnste last minute reizen
9 wonderschone plekken die je nu nog kan zien
Al je vakantieplannen in een app!

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites