Ga je stappen? Dit zijn de leukste kroegen!

Party-time!

Wil jij samen met je vriendinnen of vrienden gezellig een weekend dansjes doen? Dat komt goed uit. Wij hebben leuke kroegen voor je uitgezocht, waar jullie zeker weten hele leuke avonden gaan beleven.. 

Amsterdam
Calle Ocho
Ben je een weekend met vriendinnen in Amsterdam of woon je in Amsterdam en wil je eens wat anders? Dan ga je voor een gezellig avond naar Calle Ocho. Je kunt er (tot ver na middennacht) terecht voor een lekkere cocktail met verse ingrediënten.

Café Vrijdag
Hier kun terecht om te eten, maar ook om gezellig een drankje te doen. Plek om te eten, maar ook banken om lekker in te chillen. In de zomer kun je op een mooie avond ook nog terecht op het terras!

Bar Mick
Je kunt bij Bar Mick terecht voor een ontbijtje en koffie, maar je bent er ’s avonds ook welkom. Het is een knusse en gezellige plek om ’s avonds een wijntje te drinken met vriendinnen.

Utrecht
Olivier
Ben je in Utrecht met je vriendinnen en hebben jullie zin om te genieten van een biertje? Dat kan bij Olivier! Een groot, maar gezellig café waar je zeker weten een leuke avond hebt!

Winkel van Sinkel
Bij Winkel van Sinkel kun je voor alles terecht: een hapje eten, dansen, borrelen en muziek. Het kan allemaal! Een echte aanrader bij Winkel van Sinkel is de Nachtwinkel. Het is een lounge waar je heerlijk kunt eten en de avond af kunt sluiten met een borrel!

De Voortuin
Op donderdag, vrijdag en zaterdag is De Voortuin in Utrecht the place to be! De DJ’s en populaire hits zorgen ervoor dat jouw weekend helemaal perfect is!

Rotterdam
Annabel
Annabel is een groot poppodium in Rotterdam. Het aanbod is heel divers. Van leuke bandjes tot bekende techno feesten, maar ook De Jeugd van Tegenwoordig en Kenny B kunnen voorbij komen. Het kan dus echt allemaal bij Annabel. Voor een gezellige, leuke avond in Rotterdam weet je waar je naartoe gaat!


LaBru
Een café met een relaxte, huiskamer sfeer en fijne (live) muziek. Je moet wel van een goede, stevige borrel houden, want ze hebben daar een mooie verzameling van! Gin Tonics hebben ze daar ook, dus als ze geen zin hebt in whisky ben je ook nog safe

Bird
Bird is een restaurant en jazzclub ineen. Het is op een industriële locatie en dat is natuurlijk heel tof! Er wordt live muziek gespeeld: soul, latin en hiphop komen zeker voorbij. Dus na een paar wijntjes kun je helemaal los!

READ NEXT:
5 redenen waarom Gin Tonic gewoon hartstikke goed is!
Redenen waarom het als vrouw oké is om bier te drinken
Waarom de kroeg leuker is dan Tinder

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites