Bij deze strandtenten ben je welkom mét je hond

Voor jou een glas bubbels en voor de hond een bakje water!

Niets fijner dan met je hond een wandeling maken over het strand. Winter of zomer, het is altijd goed. Alleen mag je lang niet overal met je hond het strand op, laat staan dat je naar binnen mag bij een strandtent. Toch is er een groot aantal strandtenten waar je wel welkom bent samen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

IJmuiden: Paviljoen Beach Inn

Bij Beach Inn in IJmuiden kun je prima terecht met je hond, het wordt er ook wel het hondenparadijs genoemd. Strandpaviljoen Beach Inn ligt in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, tussen Zandvoort en IJmuiden. Deze plek is het hele jaar open.

Noordwijk: Koele Costa

Bij de Koele Costa hangt een lekkere laidback-sfeer. Je drinkt er koffie, wijn en voor je hond staan er bakjes water en is er genoeg schaduw. Let op, alleen in de zomer geopend!

Noordwijk: Bubbels Beach

Champagne op het terras met aan je voeten je trouwe vriend. Dat is ongeveer zoals het er aan toe gaat bij Bubbels Beach. Beneden aan het strand staat een hondenbar waar je allerlei speeltjes voor de hond kunt kopen om mee te spelen op het strand. Ze verhuren er ook bungalows. Let op want ook deze toko is alleen in de zomer open.

Wijk aan Zee: Timboektoe

Bij Timboektoe kun je wel het hele jaar door terecht met je hond. Op de kaart vind je burgers, snacks, poke bowls en je kunt er ook ontbijten. Leuk weetje: ze zijn genomineerd voor meest duurzame strandpaviljoen van het land.

Wijk aan Zee: Aloha

Aloha in Wijk aan Zee organiseert regelmatig turfwedstrijden en ze hebben ook een uitgebreide ontbijtkaart en heel veel pizza’s. Er is ook een speciale ‘allergenenkaart’ en daarop zie je precies wat overal in zit en wat je dus beter wel of niet kunt nemen.

Kijkduin: Beachclub People

Bij Beachclub People kun je lekker chillen op het terras en ze maken er verse Sangria, met of zonder bubbels. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Kijkduin: Habana Beach

Bij Habana Beach zit je goed voor een lome zomermiddag op het terras. Het is makkelijk te bereiken met de auto en het parkeren is er gratis.

Den Haag: Blow Beach House

Ze noemen dit ook wel het geheim van Den Haag, want het ligt op het meest zuidelijke stukje van Den Haag, Blow Beach House. Het is hier geen zien en gezien worden maar gewoon simpel genieten op het strand.

Den Haag: Beachclub Birds

Een warm nest in Den Haag, zo omschrijft Beachclub Birds zichzelf. Op de menukaart vind je veel ontbijtgerechten, smoothies, hotdogs en zoete aardappelfriet.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites