De perfecte koffer voor weekendjes weg!

Hebben!!!

Als je je ooit afvraagt waar die leuke koffers van zijn, dan is dat waarschijnlijk SUITSUIT! Het koffermerk voor stijlvolle vrouwen. Love it! 

SUITSUIT is een Nederlands merk en richt zich volledig op vrouwen en dat kun je zien. Alle verschillende designs doen stuk voor stuk ons hartje sneller kloppen. En dan moet je de binnenkant eens zien. Die is namelijk zo ingericht dat we alles, maar dan ook echt alles hier in kwijt kunnen. Vakjes voor onze sieraden, een vakje voor de make-up en een vakje voor dit en voor dat. Alles heerlijk georganiseerd, want dat kan soms he-le-maal fout gaan. “Oh, deze moet ook nog even mee. En deze kan er ook nog wel bij”. Instant puinhoop!

Vorige week hebben we iemand heel erg blij kunnen maken met deze mooie koffer. Maar heb jij nou niet gewonnen? Don’t worry! Wij hebben een heerlijke kortingscode voor al onze lezeressen. De koffers shop je online bij SUITSUIT.com en met de code MONSTYLE15 krijg je 15 procent korting! *Deze actie is geldig tot en met 31 december

READ NEXT
De beste plekken om naar toe te reizen in je uppie
Tips voor de fijnste last minute reizen
Airbnb’s die net uit een sprookje lijken te komen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites