Zo houd je je tas opgeruimd en heb je al je essentials bij je!

De tips voor een opgeruimde tas waar je alles in terug kan vinden!

Iedere dag sjouwen we onze hele inboedel mee. Voor veel mannen is het een ongrijpbaar hoeveel spullen wij iedere dag weer nodig hebben. Wij vinden het vooral opmerkelijk hoe zij zonder kunnen. Eens in de zoveel tijd halen we onze tas leeg en laten we eerlijk zijn; wat er dan allemaal uitkomt… Bonnetjes, lipsticks en hier een daar een lege verpakking.

Maar als we onze tas helemaal hebben leeggehaald en deze opnieuw ‘inrichten’ krijgen deze spullen altijd weer een plekje in onze tas.

1. De ultieme verwennerij
Mentos ken je natuurlijk van die rollen fruitsnoepjes die je altijd kreeg als je op vakantie ging met je ouders. Nu heeft Mentos een nieuwe traktatie voor ons bedacht, namelijk Mentos Choco & Caramel en wij zijn verkocht. De dragees zijn groter en wat zachter dan je gewend bent. De ultieme verwennerij als we na een lange dag thuiskomen. Deze Mentos delen we het liefst met onze vriend of vriendin als we samen op de bank liggen. Deze rol gaat dus altijd mee en vaak meerdere… Hier komen dus ook al die lege verpakkingen vandaan!

2. Maak de juiste keuzes
Je favoriete tas is ook meteen je make-up tas. Hierin zit in ieder geval mascara, een neutrale lipstick en concealer. Maar ook tampons, deodorant, haarelastiekjes en een parfum. Dit vraagt natuurlijk heel wat ruimte. Vraag daarom bij het kopen van een nieuwe parfum direct een tester voor in je tas. Dat scheelt je echt een hoop ruimte! Kies er ook voor om een lipstick mee te nemen, die je altijd en overal kan dragen.

3. Sleutel weer vergeten?
Natuurlijk heb je ook altijd je sleutels en pasjes mee. Deze horen we altijd bij ons te hebben, maar het komt weleens voor dat we onze sleutels vergeten. Dan sta je weleens uren voor je deur te wachten totdat je huisgenoot, vriendlief of iemand jouw deur open komt doen! Onze tip? Laat een extra sleutel maken en maak deze vast met een veiligheidsspeld in je favoriete tas, zo sta je nooit meer voor een gesloten deur!

READ NEXT
Zo scoor je die Chanel tas voor een prikkie!
Dit is de manier waarop je je tas draagt deze winter!
8 tassen die er duur uitzien, maar het niet zijn

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites