De ALLERDUURSTE serie van Netflix wil je nu gaan kijken!

Het allerbeste excuus om dit weekend binnen te blijven!

Netflix scoort weer met een nieuwe serie en wij hebben alle tien de afleveringen in één weekend bekeken. Dus mocht je dit weekend niets te doen hebben… The Crown is een goed excuus om het hele weekend thuis op de bank te liggen!

De serie begint wat traag, alles wordt uitvoerig in beeld gebracht. In het begin is dit even wennen, vergeleken met andere series waar je doorheen vliegt. Maar door de uitvoerige verfilming van de gebeurtenissen leer je de personages goed kennen. Waardoor de serie een meeslepend verhaal wordt. Daarnaast is het acteerwerk zo goed, je kan letterlijk zien wat de personages denken, hoe ze zich voelen en wat hen tegenhoudt.

Het verhaal gaat over Queen Elizabeth II die als 25-jarige de kroon overneemt van haar vader die vroeg is overleden. Ze heeft moeite met het doorvoeren van de oude regels en gewoonten die in strijd zijn met de moderne tijd en de wensen van haar jongere zus. We zien hoe Elizabeth in haar eerste jaren als koningin haar eerste stappen zet en knopen probeert door te hakken. Ze focust zich op het verbeteren van haar relatie met Premier Winston Churchill terwijl haar man Prins Philip zich stierlijk verveeld en op zoek gaat naar vertier.

Fun fact! De serie heeft maar liefst 110 miljoen euro gekost, dit maakt deze serie de allerduurste serie die Netflix ooit heeft gemaakt.

 

Meer inspiratie nodig voor Netflix?
15 Netflix series die je nu kan kijken
Onondekte Netflix series en films
De guilty pleasures op Netflix

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites