Bioscoop-tip: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Deze film won niet voor niets VIER Golden Globes..

Zin in de bioscoop? Geen idee welke film de moeite waard is? Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een dramatische komedie waar je écht snel heen wil gaan. Deze film heeft wel vier golden globes gewonnen. Dat belooft veel, toch?

Drama en komedie perfect in balans

De film gaat over Mildred Hayes, een alleenstaande en gescheiden moeder. Haar dochter Angela is vermoord. Het politieonderzoek naar de moord lijkt nergens op uit te wijzen. Uit verdriet en frustratie huurt Mildred drie grote billboards met teksten die de politie confronteren. Vanaf dan volgt er steeds meer en meer drama.

Als je van drama houdt, is Three Billboards Outside Ebbing, Missouri sowieso een aanrader. Het goede aan deze film is dat de ontzettend heftige drama ook wordt afgewisseld met humor, zonder dat dit het verhaal verpest. De film heeft echt precies die perfecte balans van drama en komedie.

De recensies op Rotten Tomatoes liegen er ook niet om. Volgens recensies heeft de film een geweldige cast en wordt je als kijker vaak op het verkeerde been gezet. Je wordt misleid en niet alles lijkt wat het is. Een niet zo voorspellend verhaal dus! Halleulujah.

Houd je toch een Netflix avond thuis? Dan wil je deze films en series bekijken:
7 sexy series voor een goede avond Netflix & Chill
Deze serie op Netflix verdient naast een 8,4 op IMDb veel meer fans
> Dit zijn de 13 leukste films op Netflix die je OOIT eens gezien wil hebben

PHOTO CREDITS: FOX SEARCHLIGHT PICTURES

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites