Tips voor de fijnste last minute reizen

Ready to go!

Hier op kantoor hopen we heel erg op een warme nazomer want van dit weer komen wij niet echt in de mood. Het is dan ook erg aantrekkelijk om nog even last minute er tussenuit te gaan. Nog even de zon opzoeken? Wij hebben een aantal budget proof tips op een rijtje gezet!

Weg met de auto

Samen met je vriend of vriendinnen rondreizen op eigen tempo. Pak de auto en ga samen op pad. Bekijk onderweg maar waar je heen gaat. Berlijn, Kopenhagen of wijn proeven in Frankrijk? Je bent er helemaal vrij in en het hoeft helemaal niet prijzig te worden.

Goedkoop vliegen

Vroeger kon je nog op de bonnefooi naar Schiphol en vragen of er nog stoelen vrij zijn. Inmiddels is hier niet echt meer sprake van. Prijzen gaan juist omhoog als je dit weekend nog wil gaan vliegen. Goedkope last minute vliegtickets boek je juist twee weken voor vertrek, houd daar dus rekening mee!

srprs.me

Heb jij lef en durf je het aan om alles los te laten? Ga dan op vakantie met srprs.me. Zij zorgen voor je ticket en hotel. Het leuke ervan is dat je pas te horen krijgt waar je heen gaat, als je op Schiphol bent. Van te voren krijg je natuurlijk wel te horen wat je in moet pakken, ook handig.

Eigen land

Je hoeft niet per se naar het buitenland te gaan, je kunt ook prima op vakantie gaan in Nederland. Huur bijvoorbeeld een Airbnb (vind hier de mooiste Nederlandse huizen op Airbnb) of een hotelletje in een stad die je totaal niet kent en bekijk daar alle hotspots. Je zou verrast zijn hoe tof dit eigenlijk is om te doen.

Trein reizen

Met de trein reizen is ook een goede optie. Het voordeel hiervan is dat je onderweg naar buiten kan kijken en kan genieten van het uitzicht. Treintickets zijn meestal niet heel duur en je kan meerdere plekken bezoeken.

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de nieuwsbrieven van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Zo ben je meteen op de hoogte van alle aanbiedingen die er op dat moment zijn.

Dinsdag

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat boekingssites de prijzen in het weekend iets omhoog gooien. Als je op dinsdagmiddagen tijdens de lunchtijd gaat zoeken ben je het goedkoopste uit. Ook in de nacht kan het boeken handig zijn, dan zijn er namelijk meer aanbiedingen.

Win-actie

Je kan ook meedoen met de win-actie van Herôme! Zij bieden een VIP droomreis naar Ibiza aan. Je hoeft er niet veel voor te doen. Je maakt namelijk al heel snel kans, shop een van hun producten met een Herôme Ibiza verpakking in de winkel of in de webshop. Iedere verpakking heeft een unieke wincode, deze vul je in op heromevipibiza.nl en zo maak je kans op een compleet verzorgde reis naar Ibiza. Het mooiste? Je kan zo vaak meedoen als je zelf wil! Snel naar de winkel dus…

READ NEXT:
Vakantie apps die je this summer nodig hebt
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s
Zonnige vakantie op de planning? Deze essentials heb je nodig

Photo credit: Wheremag

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites