Tips om the best beach body te krijgen!

Right on time...

Ben jij nog veel te druk bezig met je job en heb je geen tijd om te sporten? Of om überhaupt kleding voor je vakantie in te slaan? Dan hebben wij perfecte tips om the best beach body ever te krijgen. Want dat is natuurlijk iets wat we allemaal willen: slank op vakantie zijn. En je hebt nog maar 100 dagen tot de zomer!

Nee, we maken echt geen grapje! Het zijn nog maar 100 dagen en dan is het alweer zomer! Maar dit betekent ook dat je nog maar 100 dagen hebt om die perfecte summer body te krijgen. Daarom is het NU de tijd om echt te gaan beginnen. Je hoeft er niet eens voor naar de sportschool dus waar wacht je nog op? Trainen die billen!

Koolhydraten

Wil je snel afvallen? Dan probeer je waarschijnlijk zoveel mogelijk koolhydraten te skippen. Maar stop daarmee. Het beperken van koolhydraten kan je stofwisseling juist vertragen, wat dan weer zorgt voor schommelende hormonen. Je valt er dan niet van af… Dus blijf gewoon koolhydraten met mate eten en skip vooral niet de koolhydraten die uit fruit en groente komen.

80/20-regel

Deze regel moet bij de meeste van jullie wel bekend zijn. Dit betekent dat je voeding voor 80% uit “natuurlijke” voeding bestaat en die andere 20% mag dan “ongezonde” voeding zijn. Dus als je het grootste gedeelte van de dag groente eet, mag je ’s avonds heus wel één KitKat. Maar beter is natuurlijk als je die KitKat helemaal overslaat.

Stress

Stress vertraagt het metabolisme. Je metabolisme bepaalt hoe snel je lichaam voedingsstoffen omzet in energie. Hoe sneller je metabolisme werkt, hoe meer calorieën je verbrandt. Ondanks dat we in een stressvolle, drukke tijd leven, is het echt nodig om 5 minuten op een dag even te mediteren of om een yoga-les te volgen. Burn those calories! 

De zon

Zonnestralen zijn niet altijd even goed voor je huid, maar wel voor je gezondheid! Vitamine D heb je nodig voor een goede werking van de spieren en het in stand houden van je weerstand. Het is een vetoplosbare vitaminesoort dus don’t forget to take them!

READ NEXT:
Zo wordt je bikini wax een stuk minder pijnlijk
Broke or Bargain: TRIANGL bikini
De trends op het gebied van swimwear

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites