4 gouden bruidstips van andere bruidsparen

Deze dingen hadden zij achteraf toch anders gedaan..

Als er één dag is waarop je perfect voorbereid wilt zijn, is het natuurlijk je trouwdag. Maar ondanks dat de meeste bruidsparen zich tot in de puntjes hadden voorbereid, waren er toch nog dingen die zij achteraf anders hadden gedaan. Wees hierop voorbereid door deze tips voor bruiden alvast te lezen.

Aankleding

Als het gaat om de aankleding van de bruiloft, focus dan op de grote elementen. Kleine details maken het zeker af maar ze vallen al snel weg in het geheel. Begin daarom met de grote, belangrijke decoratie en leg daar de focus op. De details kun je beter voor het laatst bewaren zodat je er niet onnodig tijd aan verspilt.

Zorg dat je je goed voelt

Laat je de week voor de bruiloft in de watten leggen zodat jij je op de grote dag écht goed voelt. Breng bijvoorbeeld nog een bezoekje aan de sauna, de schoonheidsspecialiste of gewoon je beste vriendin. Probeer zoveel mogelijk te relaxen. Zorg er ook voor dat je genoeg slaapt krijgt en gezond eet. Dit zorgt er allemaal voor dat je lekker in je vel zit.

 Locaties

Sommige bruiden kiezen voor een andere locatie voor de ceremonie, de receptie, het diner én het feest. Probeer keuzes te maken en zoveel mogelijk op één plaats te doen. Kies je wel voor meerdere locaties? Zorg er dan vooral voor dat deze dicht bij elkaar liggen. Niemand zit erop te wachten om lang onderweg te zijn. Vooral voor mensen met kinderen kan dit vervelend zijn. En je wilt zelf toch ook niet meer bezig zijn met het reizen dan met jullie special day?

Relaxmomenten

Hoewel je trouwdag vooral een geweldige dag is, kan het ook nogal stressvol en chaotisch zijn. Volgens veel bruidsparen vliegt de dag dan ook voorbij. Zorg er daarom voor dat je ook rustmomentjes inplant om even met zijn tweeën bij te komen. Al die mensen om jullie heen zijn natuurlijk geweldig, maar het draait om jullie.

Heb je ook deze checklist al afgewerkt? Dan ben je er helemaal klaar voor. Het enige wat je dan nog moet doen is.. genieten!

Houd hier rekening mee voor je bruidskapsel:
> De do’s en don’ts op het gebied van bruidskapsels

Ben je nog op zoek naar een trouwlocatie?
> Dit zijn de 7 allermooiste trouwlocaties in Nederland

Maak deze fouten niet met je bruidsmake-up:
> Dit moet je vooral niet doen met je bruidsmake-up!

PHOTO CREDITS: WEDDING_PREMIUM

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites