Deze trein neemt je mee door wijngaarden in Californië

Jij hoeft alleen maar te zitten, wijn te drinken en te genieten van het uitzicht

Eerlijk is eerlijk, we genieten op zijn tijd (of regelmatig) allemaal wel van een lekker glaasje wijn. Drink jij ook zo graag wijn? En lijkt het je leuk om eens op een andere plek dan in je favoriete bar een wijntje te doen met je vriendinnen? Dan gaat er nu een wereld voor je open. Met Napa Valley Wine Tours kan je treinreizen in Amerika én wijnproeven in verschillende wijngaarden.

It’s always wine o’clock somewhere

Dit is de perfecte combinatie! De trein reist langs verschillende wijngaarden in Californië. Jij hoeft alleen maar te zitten, wijn te drinken en te genieten van het uitzicht. Er worden verschillende tours aangeboden. Met de ene tour ga je langs kastelen, de andere neemt je mee naar de mooiste wijngaarden. De tours duren zo’n anderhalf tot drie uur. Binnenkort in Californië? Dan is dit een heerlijk uitje voor jou en je vriend of vriendin.

 

 

Good food, good mood

Aan het eten is gelukkig ook gedacht! Je kunt tijdens je reis onder het genot van heerlijke gastronomische maaltijden nog extra genieten, waar je ook heen gaat. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is, er zijn drie verschillende keukens met vele chef-koks die alle maaltijden vers bereiden.

Nog meer leuks over wijn
> Deze wijn bevat minder caloriën
> 10 redenen om wijn te drinken
> Deze feitjes over wijn kende je nog niet

 

 

PHOTO CREDITS: HELLOEMILIE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites