TV-tip: The Gilded Age

Alle Downton Abbey fans opgelet!

Ook zo’n fan van Downton Abbey? Dan hebben we goed nieuws! Er is namelijk een spin-off van de populaire serie in de maak genaamd The Gilded Age. Bedacht door Julian Fellowes, die ook het script van Downton Abbey schreef. We moeten nog heel even wachten, want naar verluid komt het pas in 2020 op de buis. Maar de opnames zijn al begonnen, dus dat belooft veel goeds!

Rijke geschiedenis

De serie speelt zich dus af in ‘The Gilded Age’ een belangrijke periode in de geschiedenis van Amerika. In deze tijd kende Amerika veel succes op zowel zakelijk als industrieel gebied. Tijd om een serie te maken van deze periode! Het verhaal gaat over de rijke zussen van Rhijn en hun nicht Marian Brook, een wees dochter die bij haar tante’s intrekt. Ze raakt verwikkelt in de duistere wereld van de high society in New York. De cast bestaat onder andere uit Christine Baranski en Cynthia Nixon.

Miniserie

De miniserie, die bestaat uit 10 afleveringen, zou in eerste instantie al in 2018 op tv verschijnen. Maar de serie is uiteindelijk toch verhuisd van NBC naar HBO, die nu aan het filmen zijn. Wij zijn super benieuwd!

Kun je toch niet wachten tot 2020? De Downton Abbey film draait nu in de bioscoop!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites