Twijfel je over een tatoeage?

Zo weet je of het wel echt iets voor jou is...

Ben jij ook aan het twijfelen om een tattoo te nemen? Welcome to the club. Wij zijn namelijk helemaal in love met kleine sierlijke tattoo’s en we zouden ze dan ook het liefst allemaal nemen. Maar een tatoeage is een echte commitment en hoe weet je nou of je daar echt klaar voor bent?

Net zoals dat je een een truitje aanpast om te zien hoe het staat, moet je dat natuurlijk ook doen bij een tatoeage. Print bijvoorbeeld de tatoeage die je wilt, en hang het ergens neer waar je het iedere dag ziet. Als je het na een jaar nog steeds te gek vindt lijkt het ons redelijk hem dan eindelijk te laten zetten.

Maar ja, daar hebben we natuurlijk geen geduld voor. Dan is een plaktattoeage de uitkomst! Zo kun je even uitproberen of je een tattoo wel echt leuk vindt. Nou hebben we allemaal een voorbeeld van hoe plaktattoages eruit zien in ons hoofd: grote, zwarte, tribaltattoo’s die je vaak in begin 2000 voorbij zag komen. Gelukkig heeft ASOS mini tatoeage stickers uitgebracht die perfecte test material zijn! Van hartjes en sterretjes tot lotusbloempjes en maantjes. Minimalistisch en zwart, just how we like it! Shop ze hieronder!

Op zoek naar inspiratie voor een tatoeage?
Eindeloos veel inspiratie voor een tatoeage op je pols

Weet je al wat je wilt maar nog niet waar?
De 6 allermooiste tattooplekken

Tattoo

Niet alleen bij ASOS vind je knappe tatoeages, ook in de online shop van Raine vind je mooie tatoeages. Hier shop je kleine hartjes, handgeschreven woorden en meer kleine tijdelijke tatoeages. Hier moet je echt even kijken!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites