8 vakantiebestemmingen waar je nog nooit van hebt gehoord

Maar echt te gek zijn!

Barcelona, Rome en Ibiza zijn plekken die iedereen wel kent. Maar naast dat deze plekken hartstikke leuk zijn om naar toe te gaan, wil je ook een keer iets anders. Een plek waar je nog nooit van gehoord hebt, maar die je wel gezien moet hebben in de leven. Wij hebben 5 vakantiebestemmingen waar je nog nooit van gehoord hebt op een rijtje gezet. Waar ga jij heen dit jaar?

Kotor in Montenegro

Een klein ondergewaardeerd land. De mensen zijn er aardig, de natuur is prachtig en de steden zijn zo mooi. In de prachtige oude stad van Kotor ga je even terug in de tijd. Doe een dagtour door het land en zwem in het zwarte meer.

https://www.instagram.com/p/BTQ79J2hFtP/

Lord Howe Island in Australië

Lord Howe is een klein eiland dat twee uur vanaf Sydney ligt. Op dit eiland wonen ongeveer 350 inwoners en er zijn maar 400 toeristen toegestaan om het eiland te bezoeken. Er is dus geen sprake van overbevolking en daarom is dit eiland ideaal. Je kunt hier heerlijk relaxen op de witte stranden met helder blauwe zee. Ook zijn er prachtige regenwouden en vulkanische pieken te vinden.

https://www.instagram.com/p/BTQ7BrMFBAU/?taken-at=254431167

 Huacachina in Peru

Hier vindt je een prachtige woestijn oase die je gezien moet hebben. Deze plaats ligt midden in de woestijn en is daarom zo bijzonder! Peru is één van de zeven wonderen op de wereld en daarom reden om naar toe te gaan.

Luang Prabang in Laos

Dit is vooral een prachtige plek voor backpackers. Vooral de Kuang Si Falls zijn een aanrader om naar toe te gaan. Dit is een driedelige waterval met helder blauw water. Je kunt hier ook wandelen door de bossen en genieten van de natuur.

https://www.instagram.com/p/BTGa56NjD58/?tagged=luangprabanglaos

Asheville in North Carolina

Deze bruisende stad ligt net buiten de Blue Ridge Mountains. Je kunt hier heerlijk wandelen door de prachtige natuur. Ook zul je midden in de natuur mooie watervallen tegenkomen. In de stad vindt je leuke boetiekjes en restaurants waar je een hippe moderne vibe krijgt.

Selous Game Reserve in Tanzania

Het grootste wildlife park van Afrika vindt je hier. Lopen tussen de zebra’s buffalo’s, nijlpaarden, krokodillen, leeuwen, tijgers en ga zo maar door. Als je op avontuur wilt, ben je hier bij het juiste adres!

Plitvice Lakes in Kroatië

Je zou het niet denken, maar deze adembenemende plek vind je gewoon in Kroatië. Je hoeft dus niet altijd een vlucht van tien uur over te hebben om op mooie plekken te komen. Praaltjes vind je ook dichterbij huis. De Plitvice Lakes zijn een aanrader als je in Kroatië bent. Je kan hier een dag lang rondlopen tussen de meren en watervallen door. Let wel, je mag hier helaas niet zwemmen.

https://www.instagram.com/p/BTRQF_4liC7/?taken-at=616904856

Bamboo bos in Japan

Japan is echt niet alleen populair om haar bloesembomen. Deze meterslange bamboo bomen zorgen voor een mysterieus bos waar je uren doorheen kan lopen.

Wil je het dit jaar iets rustiger aan doen met je geld?
Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa

De mooiste vakantiebestemmingen voor 2017 vindt je hier!
Dit zijn de allermooiste vakantiebestemmingen voor 2017

PHOTOCREDITS : BUZZFEED

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites