11 verfrissende date ideeën voor long term relationships

Want daten = fun!

Als je al een tijdje een relatie hebt, komen dates vaker te vervallen en zitten jullie waarschijnlijk ook maar al te graag thuis op de bank te Netflixen (ken je deze serie al?). Oké, het is heerlijk comfortabel en er is natuurlijk niks mis mee, maar originele dates kunnen jullie relatie wel weer een boost geven! Om alvast met leuke ideeën aan te komen bij je lover, geven wij je wat tips.

1. Restaurant hoppen

Ga op een doordeweekse dag (of in het weekend, wat jullie het beste uitkomt) naar de stad. Begin met een drankje en de eerste gang in het eerste restaurant, in een ander restaurant gaan jullie voor het hoofdmenu en jullie dessert haal je bij een derde restaurant. Om het af te maken, drinken jullie nog een biertje, wijntje of ander drankje op een verwarmd terras.

2. Wine tasting

Of je dit nou in Amsterdam doet, aan de andere kant van Nederland of écht in Frankrijk: dit is een hele nieuwe ervaring. Wij vrouwen vinden het natuurlijk heel fijn om wijn te drinken, dus zo’n proeverij is wat ons betreft echt een go. Misschien hebben jullie elkaar wel leren kennen onder het genot van een wijntje. Dan is dit zéker leuk om te doen. Ken je deze wijntrein ook al?!

3. Game night

Tegenover een wijnproeverij staat dan wel een game night. Ga voor ouderwetse bordspellen of voor een game op een spelcomputer. Misschien zie je er een beetje tegenop, maar je lover zal echt wel z’n best doen om jou te laten winnen. Één potje dan. Daarnaast kun je dit gewoon thuis doen, what means: lekker in je chill-outfit op de bank met een bak chips, popcorn, een kaasplankje en wat wijn (of bier). Pri-ma!

4. Klimmuur

Allebei een dagje vrij? Tijd voor een actieve dag! Reserveer een dagje klimmen bij een klimmuur. Het is romantischer dan je denkt en iets wat jullie beide misschien nog nooit hebben gedaan. Kan hij of zij je opvangen als je het laatste stukje niet meer kunt klimmen. 😉

5. Chocolade proeven

Als je lover die wijnproeverij niks vindt, is dit misschien wel heel leuk: een chocolade proeverij. Denk aan de meest lekkere chocola proeven, heerlijke drankjes met chocola en chocolade tapas. Wij zijn nu al fan. 

6. Spa day

Wie kan er nou niet eens in de zoveel tijd een dagje ontspanning in een spa gebruiken? In de winter is het helemaal fijn om in de warme sauna’s te ontspannen. Ga samen ook voor een massage als je écht wil ontspannen of neem een lekkere gezichtsbehandeling. Let’s get zen together!

7. Bouw een feestje

Dit is meer een idee voor de zomer, maar wel iets om samen naar uit te kijken. Er worden jaarlijks zoveel festivals georganiseerd, dus ook in het buitenland! Ga een weekendje naar Duitsland of België om daar naar een tof festival te gaan (of ga nog verder weg naar waar de zon wél schijnt en het warm is). Een festival is natuurlijk sowieso heel erg gezellig, dus dat komt goed. Maar je waant je ook nog eens in het buitenland, dus is het ook een soort van mini-vakantie. Win-win! 

8. Luchtballon

Dit is wel voor de avontuurlijke koppels zonder hoogtevrees, het brengt je relatie letterlijk tot een higher level. Je zou het misschien niet denken, maar zelfs nu kan je nog een ballonvaart boeken, ondanks de kou. In vele steden en dorpen in Nederland kan je opstijgen. 

9. Disneyland

Zin om samen gewoon plezier te maken? Dan is Disneyland hét paradijs. Niet alleen doe je er childhood memories op, ook voor volwassen is dit heaven’s playground. Durfde je vroeger niet in Space Mountain? Waag nu eens een gokje!

10. Karten

Wil je op een sportieve date? Dan kunnen jullie natuurlijk survivallen of een heftige bootcamp doen, maar een potje karten is minstens net zo leuk. Daag elkaar uit, the game is on!

11. Herhaal jullie eerste date

Hoe leuk is dit? Kan je jouw eerste date nog goed herinneren? Ga dan samen weer naar dezelfde plekken en probeer alles te doen zoals jullie het toen ook deden. Hadden jullie niet zo’n uitgebreide eerste date en gingen jullie simpelweg gewoon ergens een drankje doen? Dan kan je ook gewoon weer naar diezelfde plek gaan en samen herinnering opdoen.

Heb je dit al gezien?
Dit is het tropische eiland in Berlijn waar je NU heen wil

Ga je binnenkort samen op vakantie met je lover?
Dit zijn DE 5 reistips voor stelletjes

SCIENCE SAYS:
> Eten van het bord van je lover stelen is goed voor je relatie

PHOTO CREDITS: VALENTINAFERRAGNI

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites