Zo verwijder je strandzand van je lichaam

En dus NOOIT meer zand in je zonnebrand.

Als je met dit weer een dagje vrij hebt dan is het toch wel heel lekker om de hele dag op het strand te liggen. Een zacht briesje, warme zon en een goed boek. Je hoort jou echt niet klagen. Maar eenmaal op het strand is het allemaal niet meer zo rooskleurig als het lijkt.

De hele dag vecht je tegen zand op je handdoek (Zo voorkom je zand op je badhanddoek). Je bent, ondanks het vele smeren, toch nog een beetje verbrand. En vervolgens weer een gevecht tegen al het zand op je lichaam. Zodra je de zee uitkomt zit jij van top tot teen onder het zand. En of wat blijft dat lekker plakken op je plakkerige zonnebrandhuid. Het is er niet af te krijgen.

Gelukkig, is ook hier een oplossing voor. Namelijk babypoeder! Als je dus weer eens onder het zand zit en je een ruwe scrub ondergaat, pak er dan wat babypoeder bij. Door babypoeder wordt het vocht van zweet of water opgelost. Zo droogt het zand sneller op en kan je het makkelijk van je lichaam afkloppen. Een stuk aangenamer als je je weer opnieuw insmeert met zonnebrand.

Meer tips voor op het strand
Dit wil je niet vergeten als je naar het strand gaat
4 boob bloopers die je wil voorkomen op het strand
12x de leukste strandtentjes in Nederland

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites