Waarom het niet erg is om af en toe een bitch te zijn

Kun jij wel eens gemeen of arrogant uit de hoek komen of bestempelen jouw vriendinnen je als dé bitch van de groep? Tsja, het klinkt misschien niet heel positief maar bitchy zijn is echt zo erg nog niet. Je hebt genoeg positieve eigenschappen, die voor jou maar ook voor je vriendinnen goed uitpakken. En schuilt er stiekem niet in iedere vrouw een bitch? Dit is waarom het helemaal niet erg is om (af en toe) een bitch te zijn:

1. Je bent eerlijk

Sommige mensen vinden je misschien bitchy, maar je zegt tenminste waar het op staat. Als je vriendin vraagt of dat jurkje haar dik maakt, ben jij echt niet bang om ja te zeggen. Ze moet gewoon de waarheid horen. En daardoor hebben je vriendinnen tenminste echt iets aan jou. Uiteindelijk komen ze toch elke keer weer bij jou terug als ze advies nodig hebben..

2. Je laat niet over je heen lopen

Dat je vriendin moeite heeft met ”nee zeggen”, kun jij echt niet begrijpen. Waarom zou je dingen doen waar je helemaal geen zin in of tijd voor hebt? In the end, je leeft voor jezelf en niet voor een ander. Voor jezelf opkomen kan daarom helemaal geen kwaad.

3. Je krijgt meer voor elkaar

Met jouw attitude en zelfverzekerdheid krijg je echt veel meer voor elkaar dan wanneer je altijd maar lief bent. Maar dat hoeven we jou niet uit te leggen, natuurlijk. Dat weet jij als geen ander.

4. Je bent gelukkiger

In plaats van altijd aardig zijn, laat jij zo nu en dan gewoon weten dat je het ergens niet mee eens bent. Je kropt geen frustraties op en je maakt je niet druk om de verwachtingen van anderen. Hierdoor ben je meer ontspannen en heb je minder stress. Kortom: je bent gewoon veel gelukkiger.

Welk type zijn jij en je best friends?
> 15 type vriendinnen die we allemaal kennen

Who run the world? Girls!
> Waarom vrouwen beter zijn dan mannen!

Om deze redenen zijn jullie het perfecte duo:
> Waarom elke brunette een blondine nodig heeft

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites