Zo kom je zelfs als avondmens aan genoeg slaap

Ook als je de volgende ochtend vroeg op moet!

Als we de wetenschap mogen geloven, zitten er best een aantal voordelen aan een avondmens zijn. Zo zou je intelligenter, creatiever en geconcentreerder zijn dan ochtendmensen. Maar als jij ’s avonds laat vol energie in je bed ligt terwijl je de volgende dag weer vroeg op moet, begrijpen we dat je er op dat moment niet zo super happy mee bent. (deze dingen zullen ook herkenbaar zijn). Gelukkig kun je zelfs als avondmens vroeg in slaap vallen. We vertellen je hoe.

Actie!

Terwijl ochtenden niet zo je ding zijn, barst je in de avond van de energie. Als je dan de hele avond op de bank gaat hangen, raakt je lichaam die energie natuurlijk niet kwijt. Het is daarom geen wonder dat je niet in slaap valt. Makes sense, toch?

De truc is dus om juist iets actiefs te doen in de avond, om jezelf moe te maken. Verschuif je work-out dus van de ochtend naar de avond of maak gewoon een wandeling. Want zolang je in beweging bent, raakt je lichaam energie kwijt. En dit zal jou enorm helpen om tóch wel vroeg in slaap te vallen.

Op deze manieren kun je ook vroeg in slaap vallen:
Zo val jij vanavond binnen no time in slaap

Zelfs filmpjes kunnen je helpen:
Napflix: de beste manier om snel in slaap te vallen

Deze producten wil je aanschaffen voor een betere nachtrust:
Met deze producten val je lekkerder en fijner in slaap

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites