Waar vrouwen onzeker over zijn maar mannen geweldig vinden!

Ja, echt!

Wij vrouwen zijn vaak onzeker oven van alles en nog wat. Er zijn genoeg dingen wat wij niet mooi aan onszelf vinden en helaas zijn de meeste mannen geen praters die je oneindig veel complimenten zullen geven (en geef toe, als ze je overladen met complimentjes wordt dat vaak ook ’te veel’). Maar er zijn een aantal dingen waar de meeste vrouwen onzeker over zijn, maar die mannen juist leuk aan je vinden! Dus goed voornemen: gooi die onzekerheden overboord in 2016!

Zonder make-up
Met een likje mascara, een effen huid en die goed gevormde wenkbrauwen voelen we ons vaak een stuk zelfverzekerder. Maar eerlijk? Mannen houden van vrouwen zonder of met weinig make-up. Naturel vinden vindt veel mannelijk schoon mooier en vaak zien ze niet een het verschil als jij geen make-up op hebt.

Hoe we eruit zien als we wakker worden
Waarschijnlijk vind jij dat je er behoorlijk crappy uitziet als je wakker wordt, maar hij vindt jou dan heel sexy. Je haar door de war, sleepy eyes terwijl je zijn shirt aanhebt…

Die paar extra kilo’s
Hoe graag jij die kilo’s kwijt wil, om hem hoef je het in ieder geval niet te doen. Je ziet het waarschijnlijk amper en dat geldt voor hem helemaal. Voor hem is het belangrijkst dat jij lekker in je vel zit. Plus, afvallen doe je natuurlijk altijd voor jezelf en niet voor een ander!

Nat haar
Hoewel wij ons een lelijk verzopen katje voelen met nat haar en zo gauw mogelijk ons haar droog willen maken, vind jouw lover dit juist super aantrekkelijk. Zoenen in de regen? Hoe sexy is dat? (Oké de realiteit in Nederland is vaak iets minder rooskleurig, maar in die filmscenes die we in ons hoofd hebben wel…)

Sproetjes
Veel van ons verbergen dit, met name in de zomer, onder een laag plamuur en voelen ons er onzeker over. Maar vanaf nu niet meer! Mannen vinden dit namelijk onwijs cute

Kleine stukjes bloot
Nee, je hoeft echt geen ienieminie rokje aan, een top met een laag decolleté en flinke hakken. Ze houden juist van kleine stukjes bloot, zoals een blote schouder. Laat wat aan de verbeelding over!

Onze geur
Spuit je niet helemaal vol met parfum en deo, maar juist jouw eigen meisjesachtige geur is waar ze zo van houden. Vooral als je net wakker bent.

READ NEXT:
Waarom mannen van kort of lang haar houden
Deze kleur trekt mannen aan
Dit zijn dé kledingstukken die mannen sexy vinden

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites