Waarom je dus nog heel even moet wachten met shoppen bij Afound

Slecht nieuws :(

Toen wij twee weken terug het nieuws binnenkregen over een nieuwe online outlet, sprongen we hier allemaal op van onze stoel. De kalenders werden rood gemarkeerd en morgen is het dan zover: Afound opent haar winkels en haar online deuren. Een paradijs vol afgeprijsde kledingmerken van H&M Group. Dus COS, Monki, &Other Stories, Weekday en H&M zelf natuurlijk.

Ware het niet dat deze online shop alleen in Zweden toegankelijk is. Je kan dus bestellen wat je wil, maar zolang je geen adres in Zweden hebt, wordt het lastig. Dat is even een domper. Jongens, we leven in 2018, wereldwijde verzending zijn we inmiddels zo gewend. Maar, wij verwachten dat Afound heel snel naar andere landen gaat verzenden zoals ze dat doen bij de Mango Outlet. En geloof ons, wij houden je op de hoogte.

Tot die tijd

Je kan wel een reisje boeken naar het Noorden. De outlet heeft namelijk ook twee winkels geopend. Een in Malmö en een in Stockholm. Je kan dus ook even op en neer vliegen, vergeet dan niet een extra koffer in te checken. 😉

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites