Wat betekenen mijn dromen?

Dit betekenen jouw dromen dus!

Achtervolgd worden? Seks hebben met een bekende? Deze dromen hebben we allemaal vast wel eens gehad.. Maar wat betekent dit in hemelsnaam? Het kan zijn dat je die dag toevallig bezig was met het onderwerp of diegene. Maar je droom kan ook een diepere betekenis hebben. Benieuwd wat je droom dan kan betekenen? Wij hebben de meest voorkomende dromen en betekenissen op een rijtje gezet. Heb jij een van deze dromen wel eens gehad? (ook benieuwd wat jouw Facebook posts over je zeggen? lees het hier!).

Wat betekenen mijn dromen?

Achtervolgen

Dit heb jij vast ook wel eens gedroomd. Je wordt achtervolgd en rent voor je leven.. Soms kan je zien wie je achtervolger is maar vaak is dit onbekend, irritant! Deze droom kan betekenen dat je het liefst weg wilt rennen voor bepaalde problemen, stress of angst in je dagelijks leven.

Vallen

Ook vallen is een veel voorkomende droom. Je valt van een gebouw, in een gat of ergens anders en kunt je nergens meer aan vast grijpen. Dit betekent vaak dat je het gevoel hebt dat je geen controle in je leven of een bepaalde situatie hebt. Net zoals in je droom weet je niet wat er gaat gebeuren en wat je moet doen.

Vreemdgaan

Oei, gedroomd dat je lover of jijzelf vreemdgaat? Dit hoeft natuurlijk helemaal niet te betekenen dat dit in het echt ook zo is. Als je droomt dat je partner vreemdgaat kan dit betekenen dat je bang bent diegene kwijt te raken of dat je het gevoel hebt dat je te weinig aandacht krijgt. Droom je dat jezelf vreemdgaat? Dan kan dit betekenen dat je een ingewikkelde relatie hebt en niet helemaal tevreden bent of dat je bepaalde behoeftes hebt die niet vervuld worden. Maar het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat je het die dag toevallig over vreemdgaan gehad hebt, no worries dus! (over vreemdgaan gesproken.. wist je al dat zoenen gezond is? lees hier waarom).

Seks

Wauw, droom je over hot steamy sex met een onbekende of juist met een bekende waar je je totaal niet tot aangetrokken voelt? Nee, dit hoeft helemaal niet te betekenen dat je diegene leuk of aantrekkelijk vindt! Te kort aan seks of juist teveel aan seks kan de oorzaak zijn van deze droom. Als je droomt over seks met een bekende kan dit betekenen dat diegene bepaalde gevoelens bij je opwekt. Dit kunnen boze, jaloerse gevoelens zijn maar ook liefdevolle, blije gevoelens. Of diegene heeft bepaalde eigenschappen die je heel erg waardeert, herkenbaar? Je hoeft je dus niet ongemakkelijk te voelen over je droom. Je kunt ’m gewoon nog aankijken hoor.. Het hoeft namelijk helemaal niet te betekenen dat je ook daadwerkelijk seks met diegene wilt!

Examens

Zit je opeens weer in de schoolbanken? Je droomt dat je te laat komt voor je examen, niet goed geleerd hebt, een hele andere toets voor je neus krijgt of zelfs eentje in een andere taal! Hilarisch toch? Dit kan natuurlijk betekenen dat je echt gestrest bent over je examens maar het kan ook betekenen dat je bang bent om te falen.

Vliegen

Kan jij vliegen in je droom? Dit is een teken van vrijheid! Je voelt vrij en hebt het gevoel dat je de controle over je leven hebt. You go girl! Heb je een beetje moeite met goed sturen bij het vliegen? Dit kan dan weer betekenen dat je bang bent voor uitdagingen.

Zwanger

Uhh, en dan ben je opeens zwanger in je droom. Dit kan betekenen dat er dingen zijn in je leven die aan het ontwikkelen zijn. Of dat je nieuwe dromen of wensen hebt waar je heel blij van wordt. Het kan natuurlijk ook gewoon betekenen dat je veel aan kinderen denkt of dat je graag een kindje wilt.

P.S. Moeite met in slaap komen? Met deze techniek val je binnen één minuut in slaap!

Source: Gala darling

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites