Niets gepland met Kerst? Dit kan je gaan doen

All I want for Christmas, is something to do.

Kerst is voor de meeste mensen de meest gezellige tijd van het jaar. Samen met je lover moeten jullie de dagen goed plannen, dan bij jouw familie de volgende dag naar je schoonouders en ook nog even langs bij oma. Het is heel wat geregel. Tenzij je vrijgezel bent. Dan is het allemaal een stuk makkelijker en misschien wel een beetje saai.

Je vriendinnen zijn druk, druk, druk. En jij zit twee dagenlang bij je ouders op de bank. Geen zin in dit jaar? Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet, zodat je je niet ellendig en eenzaam voelt tijdens de feestdagen. When All You Want For Christmas Is Something To Do:

1. Plan nu alvast je single diner

De regel is: niemand mag alleen zijn met Kerst. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Ga niet in je eentje de hele dag op de bank romantische kerstfilms kijken, want zo voel je je alleen nog maar ellendiger. Wil je er zeker van zijn dat je geen kerstdag alleen bent? Plan dan nu alvast een gezellige avond met je single vriendinnen. Vraag eens wat hun plannen zijn met Kerst. Ga samen uit eten of maak zelf allemaal iets lekkers en zorg voor genoeg flessen wijn. Wie zegt dat je een lover nodig hebt om een leuke kerst te hebben? Je vriendinnen zijn misschien nog wel leuker.

2. Verwen jezelf

Niks te doen op Eerste of Tweede Kerstdag? Zie dat niet gelijk als iets ergs, maar neem eens tijd voor jezelf. Houd een ontspannen dagje. Slaap lekker uit, ga relaxen in bad met een goed boek en haal wat lekkere hapjes voor jezelf om vervolgens je favoriete film te kijken. Bekijk het gewoon positief dat je je een keer niet met andere mensen bezig hoeft te houden.

3. Ga op vakantie

Wil je gewoon iedereen en alles wat met Kerst te maken heeft ontlopen? Ga dan lekker op vakantie! Verwen jezelf op een vakantie naar een land waar het niet -10 is. Geniet van je tijd alleen en ga lekker op het strand liggen en cocktails drinken. Misschien leer je nog wel nieuwe mensen kennen en heb je de tijd van je leven. Weet je niet naar welk land je moet gaan? In Egypte en Turkije is Kerst zelfs verboden, dus let’s go!

READ NEXT
Kerstballen die je NU wilt inslaan
In deze landen kan je nog heerlijk genieten van de zon
Geen ruimte voor een kerstboom? Zo is het nog steeds gezellig

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites