Wel of geen string tijdens het sporten?

Doen we het dan al die tijd verkeerd?

De kans is groot dat jij een string draagt tijdens het sporten. Je draagt misschien (bijna) elke dag een string, dus is het de normaalste zaak om er ook een aan te trekken wanneer je gaat sporten. Je ziet ook geen randjes in je sportbroek dus dat is een BIG plus. Nu blijkt alleen dat het dragen van een string tijdens het sporten niet goed voor je is, en wel om deze redenen:

Verschuiving
Je beweegt veel in de sportschool, dus je string verschuift continu. Er ontstaat wrijving (en tja, ook zweet), waardoor het een aantrekkelijke plek is voor bacteriën. Hierdoor kun je ontstekingen krijgen. Je kunt beter voor een hipster of boxer kiezen, omdat deze minder voor wrijving zorgen.

Sexy lingerie
Sexy lingerie met kant of strikjes kun je beter bewaren voor in de slaapkamer. Als je deze strings draagt tijdens het sporten, kan jouw girls part niet goed ademen. Hierdoor ontstaan irritaties. Je kunt daarom beter synthetische strings dragen. Hiermee voorkom je grotendeels irritaties. 

Neem een schoon broekje mee
Verwissel je ondergoed direct na het sporten. Als je te lang in een string loopt waarin je hebt gezweet, is de kans op infecties groter. Neem dus altijd een schoon broekje mee (worden we allemaal sowieso blijer van, nietwaar?).

READ NEXT:
Sporten en afvallen? Hier de tips!
Wat is beter: ’s ochtends of ’s avonds sporten?
Zo voorkom je een uitgezakte staart tijdens het sporten

 

Source: LoveStories Intimates

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites