De nieuwe Netflix Original film die je NU wilt kijken

Op de bank en genieten maar!

Echt geen zin om vanavond de deur uit te gaan? Cancel je plannen en blijf lekker thuis op de bank liggen. Pak Netflix erbij, een paar repen chocola en een goed glas wijn. Klinkt goed, he?

Maar dan komt de vraag: ‘welke film wordt het?’. Duurt bij jullie het zoeken een film bijna net zo lang als de film zelf? Wij hebben een film gevonden zo leuk, déze wil je nu gaan kijken. Een nieuwe Netflix Original film dat is toch precies wat wij willen op deze koude-koude-koude dag. Niets is zo lekker als op de bank wegzwijmelen onder een dekentje bij een romcom. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

When we first met

Noah brengt de perfecte nacht door met Avery, het meisje van zijn dromen, maar wordt gedegradeerd naar de friendzone. De drie jaar die daar op volgen blijft hij zich afvragen wat er misging? Totdat hij onverwachts de kans krijgt om terug te reizen in de tijd en die nacht te veranderen – en zijn lot – keer op keer. Een heerlijke romcom met, ja écht, een verrassend einde. Not your typical romcom. Oh, en Noah wordt gespeeld door Adam DeVine (Andy van Modern Family) gegarandeerd grappig dus. Kijken, kijken, kijken!

Nóg meer goede redenen om weg te zwijmelen bij die romcom.
Romantische films kijken is dus goed voor je brein

Deze heb je misschien gemist!
De beste films van 2017 die je nog wil zien

Deze smaken zijn misschien nieuw voor je, maar oh zo lekker.
> De allerlekkerste popcorn smaken die er zijn

PHOTO CREDITS NETFLIX

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites