Let’s talk about sex baby!

We thought you should know!

Het is zondagavond en dat betekent waarschijnlijk dat je languit met le boyfriend op de bank ligt, bij te komen van je gezellige weekend. En wat is nu mooier dan je weekend af te sluiten met een lolletje, namelijk: de 20 leukste seks weetjes! En je wordt er nog een stuk wijzer van ook.. Ready? Komt ie!

Wist je dat…

.. een persoon ongeveer 20.160 minuten van zijn leven aan zoenen spendeert?

.. vrouwen die dagelijks chocolade eten vaker zin hebben in seks, dan vrouwen die dit niet doen? Tonyyyy, where are you?!

.. je van de pil helemaal niet dik wordt? Grootmoeders anticonceptiepil zat vroeger vol met oestrogeen en progestageen (#dikmakers), maar die zijn gelukkig allang uit de schappen gehaald.

.. elke penis ooit een klit was? Voordat mannelijke hormonen het brein van een foetus bereiken, is de penis nog een klit. Vandaar dat ze waarschijnlijk zo zeuren tijdens het ziek zijn.. #vrouwendingen

.. mensen, dolfijnen en bonobo apen de enige soorten zijn die plezier hebben in seks? De rest doet het slechts ter voortplanting. Lucky us!

.. vrouwen blijer worden van shoppen dan van een orgasme? Is bewezen, sorry heren.

.. je door gepassioneerd zoenen zo’n 6.4 calorieën per minuut verbrand? Dat is nog eens leuk diëten.

.. er per jaar honderden penissen over de hele wereld breken? Meestal door een wild avontuur tussen de lakens en een occasional struikel-geval. Niet getreurd! Na ongeveer 6 weken rust, met spalk, staat ‘ie al snel weer overeind!

.. kale mannen vaker en heviger zin hebben in seks? Ah, nu snappen we het liedje ook eindelijk!

.. de baard van een man het snelst groeit tijdens de seks? Gelukkig alleen de baard dan..

.. de heer Alred Wolfram het wereldrecord zoenen heeft volbracht? Deze lucky man heeft maar liefst 8.001 vrouwen gezoend in 8 uur tijd. Dat hebben we even voor je uitgerekend: iedere 6 seconden is hij gewisseld van partner. Heftig!

.. vrouwen gemiddeld 11 bh’s en 22 slipjes hebben? Even tellen..

.. dat er in totaal 80 mannen ter wereld gezegend(?) zijn met twee penissen? Oei..

.. een hoog opgeleide vrouw twee keer méér geneigd is in te gaan op een one-night-stand dan een laag opgeleide vrouw? Heeft dus niks met ons geweten te maken ladies!

.. een gezonde spermacel er een uur over doet om 18 centimeter te zwemmen? En een doorzettingsvermogen dat ze hebben..

.. je per dag 15 penissen aanraakt door bijvoorbeeld het openen van een deur of door handen te schudden?

.. veel dieren homoseksueel zijn?

.. mannen van grote billen houden omdat het een teken van vruchtbaarheid is?

.. de grootste penis in de wereld in slappe toestand 23 centimeter lang is? In erectietoestand is deze zelfs 34 centimeter! De lucky winner is een man in New York. Hij meent dat hij eens op het vliegveld door de beveiliging stop werd gehouden door de grote ‘bult’ in zijn broek.

.. het vrouwelijk wereldrecord van aantal orgasmes per uur hoger is dan dat van mannen? Het vrouwelijk record staat op 134 en dat van mannen op slechts 16 keer per uur. En mannen zich maar afvragen waarom vrouwen het betere geslacht zijn… ;-]

 

READ NEXT:
Wat maakt ons gelukkiger: shoppen of sex?
Seksfabels die écht waar zijn
De kledingstukken die mannen sexy vinden

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites