WK kijken: de leukste plekken in Amsterdam

De achtste finale staat voor de deur! En wat zijn nu de leukste plekken om te kijken?

Hoe juich je nu het allerrr-lekkerste voor Oranje? MonStyle ging op zoek naar de leukste plekken in Amsterdam om oranje aan te moedigen. Van Amsterdam Noord, via het museumplein naar De Pijp. Voor ieder zo zijn favoriete plekje! Wij zochten de aller-gezelligste voor je op waar je de sfeer van het WK optimaal meemaakt.

We presenteren jullie: WK kijken: de leukste plekken in Amsterdam!
1. Amsterdam Noord

Je zou het misschien niet verwachten, maar Amsterdam Noord heeft te gekke plekjes. Misschien heb je wel eens gehoord van Pllek en Noorderlicht. Gemakkelijk te bereiken op het fietsje met het pondje. Pllek ligt aan het IJ op de NDSM-werf en heeft een te gek uitzicht over Amsterdam. Daarnaast is de bediening hartstikke hip, het eten en drinken mega lekker en smaken de biertjes/wijntjes te gek. Het is een van onze favoriete plekjes voor lunch, diner en drankjes.

Het Noorderlicht is een te gek cafe in Amsterdam Noord. Je komt er net zo makkelijk met de pond als bij Pllek. Het pondje naar de NDSM-werf vertrekt vaak vanaf Amsterdam centraal! Ook bij het Noorderlicht heb je een te gek uitzicht over Amsterdam. Er is een groot terras waardoor je naast het juichen ook heerlijk van het zonnetje kunt genieten.

2. Westergasfabriek

De Westergasfabriek kleurt natuurlijk ook oranje voor het WK! Verschillende locaties op het terrein zenden de achtste finale van Nederland uit! Zowel het Westergasterras als de North Sea Jazz Club staan volgens het Parool in de top 10 van de leukste plekken om het live te kijken in Amsterdam.

3. De Jordaan & De Pijp

Voor een stuk of honderd gezellige cafeetjes waar je het WK kan kijken moet je echt naar de Jordaan of de Pijp. De wijken bezitten de gezelligste oude kroegen van Amsterdam en je vindt er een groot gemixt publiek! Aanrader voor iedereen die van gezellige cafeetjes houdt!

4. Museumplein

Voor een grote dosis gezelligheid op een giga-grasveld ben je op het juiste adres bij het Museumplein. De plek om het WK vol in sfeer mee te maken. Het allerleukste?  Wanneer Nederland scoort en het hele grasveld mee feest!

 

Wat is jouw favoriete plekje? Tot zondag!

 

wk kijken

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites