Zo blijf je wakker in de trein

Zo ben je altijd fit tijdens je reis

Slapen in de trein klinkt natuurlijk heerlijk. Maar het is alles behalve. Je bent je bewust van je omgeving, bang dat je gaat snurken en al helemaal bang om jouw halte te missen. Het is niet echt relaxed om ’s ochtends een dutje te doen in de trein. Maar je ogen openhouden kan ook knap lastig zijn. Deze tips helpen je om wakker te blijven in de trein.

1. Kijk een spannende film/serie

Wat erg helpt om wakker te blijven in de trein is het kijken van een spannende film. Download de film van tevoren op Netflix of Videoland, zodat je hem in de trein kan kijken zonder internet. Door de spanning blijf je geconcentreerd en val je niet in slaap.

2. Cafeïne boost

Zorg ervoor dat je voor je treinreis een flinke cafeïne boost hebt. Drink een sterkte bak koffie of groene thee en eet er een stukje pure chocola bij. Je zal hier een paar uur later misschien een dip van krijgen, maar je blijft in ieder geval wakker en alert terwijl je in de trein zit.

3. Felle kleuren

Download een spel of andere app op je telefoon met veel felle kleuren. Hierdoor krijgen je hersenen een signaal om weer actief te worden. Dit is ook de reden waarom het dus niet slim is om net voordat je gaat slapen nog op je telefoon of iPad te kijken, want hierdoor kan je minder goed in slaap vallen.

4. Goed ontbijt

Eet ’s ochtends binnen een uur nadat je wakker bent geworden een goed, gezond en vezelrijk ontbijt. Als je er langer mee wacht blijft je energie level heel laag en word je niet echt wakker. Grote kans dus dat je tijdens de treinreis weer in slaap valt en dat wil je natuurlijk niet. Maak dus altijd tijd voor je ontbijt.

 

READ NEXT
Hoeveel uur slaap heb je écht nodig?
Zo krijg je een mooiere huid terwijl je slaapt
Slaap je slecht? Voeg deze kleur toe aan je slaapkamer

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites