Zo eet je een hamburger zonder te knoeien

Bij je volgende date kan jij gewoon een hamburger bestellen.

Het eten van een broodje hamburger ziet er nooit echt charmant uit. Heerlijk al die ingrediënten, maar aan alle kanten vallen ze uit je broodje en je hele handen zitten onder. Klodders saus vallen op je kleren en je loopt de rest van de dag rond met vieze vlekken op je favoriete outfit. Gelukkig zijn er een paar handige trucs waarmee je voortaan veel minder knoeit.

Het zit hem in de vingers

Je bent meestal geneigd om je broodje zo te eten dat je duim onder het broodje zit en je andere vingers aan de bovenkant. Door deze manier van eten knoei je juist veel. Je perst namelijk alles uit het broodje. Het is juist de truc om ook je pink onder je broodje te houden. Je broodje schuift zo veel minder snel uit elkaar en je hebt hem steviger vast.

Ondersteboven

De onderkant van een broodje is vaak veel dunner dan de bovenkant. Daarom valt je broodje al snel uit elkaar wanneer je eraan begint. Ook is de dunne onderkant nadelig voor de saus. De saus komt al snel door de onderkant heen, waardoor alles op je handen komt. Eet je broodje dus gewoon ondersteboven en het probleem is opgelost!

READ NEXT
Sushi etiquette: Zo hoor je het dus te eten!
8 ultieme SAS-dag snacks
5x avondeten dat binnen een kwartiertje gefixt is

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites