Zo kom je knap voor de dag in je bikini

Je hoeft er helemaal niet 6 maanden voor te trainen.

Oh no, het is weer zomertijd. Dé tijd om jezelf weer in bikini te hijsen. Voor sommigen is dit no big deal, voor anderen is dit wat minder. Gelukkig kom jij met deze tips altijd ultra knap voor de dag in je  bikini, en je hoeft er niet eens 6 maanden voor gesport te hebben. Dat moeten we hebben!

1. De perfecte bikini
Als je een bikini zelf al ontzettend mooi vindt, het model aansluit bij je lichaamsvormen en de kleur je goed staat dan heb je beet. Zo’n bikini zorgt er namelijk voor dat je er een stuk zelfverzekerder uit ziet omdat je je er lekker in voelt. Ga dus goed op onderzoek uit. Hier alvast een steuntje in de rug: de bikini’s die bij jouw lichaamsvorm passen.

2. De juiste maat
Als je iets aan bent gekomen is het misschien lastig om een bikini te kopen die een maat groter is dan je aankoop van vorig jaar, maar probeer er echt voor te zorgen dat de bikini je goed past en dat je de juiste maat hebt. Niets is namelijk vervelender dan in een te kleine bikini rondlopen. Het maak je alleen maar onzekerder. 

3. Stop met vergelijken
Als je zelfverzekerd bent straal je dat uit en zie je er vele malen knapper uit. Dat is een feit. Stop daarom met het vergelijken van jezelf met andere vrouwen. Iedereen heeft een ander lichaam en is mooi op haar eigen manier. Probeer te denken: ik ben goed zoals ik ben en niemand is perfect. Wedden dat je je gelijk meer op je gemak voelt?

4. Niemand let op je
Het voelt alsof iedereen naar je kijkt en op je let als je in badkleding bent, maar we kunnen je geruststellen: dit is meestal écht niet het geval. Dit zit echt in je hoofd. Iedereen heeft zijn/haar onzekerheden en is daar veel meer mee bezig dan met jou.

5. Verzorg jezelf goed
Als je lichaam nog niet helemaal bikini ready is, zorg er dan in ieder geval voor dat je er verzorgd uit ziet. Dit scheelt al een heleboel. Scrub, scheer en verzorg je huid door goed te smeren met crème en misschien zelfs een beetje zelfbruiner. Et voilà! Wat een knapperd ben jij 😉

READ NEXT:

 
Source: Galani

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites