Zo kom je niet aan op vakantie!

Het is makkelijker dan je denkt...

Heb je hard gewerkt om je lichaam bikini ready te krijgen? Het zou zonde zijn als je al je harde werk binnen no time vergooid door op vakantie weer helemaal los te gaan met eten. Daarom hebben we voor jou 4 tips op een rijtje gezet waardoor jij dit met gemak onder controle krijgt.

1. Hang de toerist uit
In het buitenland zijn er veel dingen die je waarschijnlijk nog niet kent. Dat maakt het extra leuk om er op uit te gaan en activiteiten te ondernemen. Ga daarom eens een stuk fietsen om de buurt te verkennen! Zo kom je aan je beweging zonder dat je het persé erg door hebt.

2. All-inclusive vakantie geboekt? Probeer je in te houden!
Je heb er voor betaald en daarom wil je er zo veel mogelijk uithalen, logisch. Maar probeer daarom keuzes te maken die net wat gezonder zijn. Zo kies je voor fruit als dessert in plaats van ijs. En mag je af en toe ook best een beetje genieten, zolang je maar regelmaat en mate probeert te houden.

3. Doe strandactiviteiten
Het voordeel hiervan is het feit dat je er onbewust ook bruin van wordt! Dus daag die knappe vent op het strand eens uit voor een potje beach volleybal en zeg goodbye tegen aankomen!

4. Loop zo veel mogelijk
Ben je op een eiland waar onwijs veel mooie dingen te zien zijn? Doodzonde om dan in een huurauto of taxi te stappen. Door de meeste afstanden proberen te lopen bespaar je geld, zie je meer en ben je nog volop in beweging ook. Houd je niet van lopen? Huur dan een fijne fiets!

Moet je nog een vakantie boeken?
QUIZ: Welke vakantie past bij jou?
Spannende vakantiebestemmingen voor echte dare devils
Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa

Source: Victoria Tornegren

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites