Zo kom jij van je wallen af

The bags under my eyes are Chanel.

Je kent het vast: één nacht niet goed geslapen en je hebt de volgende ochtend wallen tot op de grond. Of je hebt gewoon een veel te drukke week gehad. Nu is het vaak moeilijk om er fris en wakker uit te zien met van die hardnekkige hobbels onder je ogenVandaar dat wij iets voor je hebben ontdekt, waar jij wat aan gaat hebben. Hieronder staan namelijk dé manieren om die ellendige wallen als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Easy!

Hydrate, hydrate
Om te beginnen: drink zoveel mogelijk water. Dit klinkt misschien raar, omdat wallen juist uit vocht bestaan, maar door water te drinken wordt je huid gehydrateerd en dit zorgt voor minder puffiness. 

Eiwitten
Klop een eiwit tot deze stijf is. Breng dit rond je ogen aan met een kwast. Eiwit is een soort natuurlijke botox. Scheelt een hoop geld ook! Eiwit zorgt ervoor dat het gebied rondom je ogen strakker voelt en er minder opgezwollen uitziet. Laat het eiwit 20 minuten zitten en spoel het dan af met koud water.

Komkommer
Komkommer is niet alleen lekker en healthy food, het is ook een oplossing voor wallen onder je ogen. Snijd wat plakjes komkommer af en leg deze op je ogen. Ga lekker even in bad liggen of een powernap doen. Zo wordt je ook nog eens helemaal ontspannen. Works like magic. Dus niet alles dat je in films ziet, is alleen een fabel!

Milky way
Nee meiden, het is niet de bedoeling dat je nu de inhoud van een milky way op je gezicht gaat smeren. We hebben het hier over melk. Dip 2 wattenschijfjes in koude melk en plaats deze op je oogleden. Laat dit voor 20-30 minuten zitten. De melk zorgt voor hydratatie en directe verkoeling. 

Aardappel
Plaats een aardappel in de koelkast en laat deze een paar minuten liggen. Snij de aardappel daarna door midden en leg op beide ogen een helft. Zorg ook dat het onder je ogen bedekt is met aardappel. Laat dit liggen voor zo’n 15 tot 20 minuten. 

Vitamine E olie
Druppel een beetje vitamine E in een bakje met koud water en meng dit goed met elkaar. Dip 2 wattenschijfjes in het mengsel en laat deze voor 20 minuten op je ogen liggen. Vitamine E reduceert de zwelling rondom je ogen.

Zakjes thee
Gebruik een zakje kamille of groene thee om je wallen te verminderen. Deze tip is handig voor als je haast hebt. Laat de zakjes eventjes op je ogen liggen en you’re good to go. 

 

READ NEXT
Ochtendsmens? Misschien ben jij er een in wording
Zo kom je binnen één nacht van je puistjes af
Zo word jij mooier wakker!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites