De perfecte billen kweek je in bed!

Een kwartiertje eerder naar bed vanavond!

De perfecte billen, dat wil iedereen toch? Je suf sporten in de sportschool is vanaf nu ook verleden tijd! Je kweekt namelijk de perfecte bilpartij gewoon vanuit je bed. Klinkt ideaal, en dat is het ook. De oefeningen voor mooie billen zijn namelijk behoorlijk easy en je hoeft je bed er niet voor uit te komen. Sounds like heaven!

Oefening 1
Voor de eerste oefening hoef je alleen op de buik te gaan liggen met je benen en armen gestrekt. Het enige wat je hoeft te doen is je armen en benen omhoog te duwen zodat je een soort U maakt. Deze oefening zorgt niet alleen voor goede billen, maar je buikspieren worden ook zeker getraind!

Oefening 2
Voor de tweede oefening ga je op je knieën en handen zitten (net zoals een hondje). Schop dan met één been naar achteren en zorgt dat hij boven de hoogte van je billen uitkomt. Doe hetzelfde met het andere been. Zorg dat je dit langzaam doet en dat je even blijft hangen als je één been naar achteren duwt.

Oefening 3
Je gaat op je rug liggen met je knieën gebogen, leg je armen langs je lichaam met de handpalmen naar beneden en zet je hakken richting je billen. Dan druk je je heupen omhoog zodat je lichaam een lijn vormt tussen je knieën en schouders. Til je rechterbeen vervolgens omhoog en knijp je billen goed samen. Zet neer en herhaal deze exercise met je linkerbeen. Nu wissel je steeds af en de eerste oefening is done!

Oefening 4
Deze oefening heet de Lying Hip Abductie. Je gaat op je zij liggen met één hand onder je hoofd en één hand in je zij en je benen op elkaar. Vervolgens beweeg je met een gestrekt been je hak naar het plafond en weer terug. Zorg ervoor dat je niet achterover hangt en probeer het bovenste gedeelte van je bilspieren aan te spannen om je been op te tillen.

Oefening 5
Deze ken je vast wel: de Glute Bridge. Hierbij ga je op je rug liggen met je handen langs je lichaam en trek je je knieën op zodat je hakken richting je billen gaan. Je zet je hakken stevig op het bed en til je heupen op richting het plafond en probeer je heup helemaal te strekken. Vervolgens zak je weer rustig naar de grond en dit herhaal je een aantal keer.

Succes, en op naar je perfecte booty!

Tv kijken en calorieën verbranden? Het kan!
Zo verbrand je calorieën terwijl je tv kijkt

Train ook die okselvetjes
>Met deze oefeningen kom je van je okselvetjes af

Dit is de snelste manier om vet te verbranden
Het snelst vet verbranden doe je zo!

PHOTOCREDITS : ROXY

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites