Zo krijg je een platte buik zonder te trainen

Een platte buik zonder te trainen? Kan!

De zomer komt er aan (we can’t wait!). We hebben nu al zin in die knappe jurkjes, zomerse cocktails en lange avonden op het strand (met deze knappe beach boys). Maar hey, misschien wil je voorlopig nog even niet in bikini gezien worden omdat je niet happy bent met je belly? En je hebt ook eigenlijk geen tijd of energie om te gaan fitnessen? (Of toch wel? Doe dan deze oefeningen samen met Manon!). Well, we’ve got some good news for you: er zijn dus ook andere manieren om die platte buik te krijgen.

Zo krijg je een platte buik zonder te trainen

1. Drink!

We weten allemaal dat water drinken goed voor je is… maar ook om die platte buik te krijgen is dit noodzakelijk. Doe je er ook alles aan om die 1.5 liter per dag aan te tikken, maar vind je water nogal saai? Kijk dan hier wat je kunt doen om water een smaakje te geven!).

2. Eat slowly

Wat ook belangrijk is: eat slowly. We kunnen ons voorstellen dat je ongemerkt snel (lees: in de haast) je eten naar binnen werkt, zodat je daarna gauw door kan gaan met andere dingen. Maar probeer minstens 15 keer te kauwen op iedere hap. Why? Je bent sneller verzadigd en de spijsvertering komt daardoor beter op gang. Als je snel eet, krijg je ook meer lucht binnen en zo’n opgezette buik die hebben we liever niet.

3. Breng een bezoekje aan..

Yes, we hebben het over de wc. We hoeven hier niet te veel woorden aan vuil te maken maar het is belangrijk dat je echt gaat wanneer je moet! Vaak ben je druk en denk je ‘ik ga zo wel’ maar daardoor krijg je dat opgeblazen gevoel waardoor je buik dikker lijkt.

4. Niet te veel kauwgom

Ga je door het leven als een echte kauwgomkauwer? We zeiden al eerder dat lucht ervoor zorgt dat je buik uitzet. Kauwgom kan heel lekker zijn, maar door al dat kauwen krijg je juist extra lucht binnen…

5. Sta rechtop

Dit klinkt heel logisch maar als je rechtop staat lijkt je buik platter dan wanneer je er als een (hoe zullen we het zeggen?) een soort ”zoutzak” bijstaat. Ook zijn je buikspieren zo beter aangespannen en train je toch onbewust een heel klein beetje je buik!

6. Eet de juiste dingen

Natuurlijk is je voeding ook heel belangrijk! En er zijn natuurlijk een heleboel gezonde en lekkere etenswaren waar je een strakkere buik van krijgt (lees hier wat je dan precies moet eten om een strakke buik te krijgen).

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites