Zo krijg je je vriendje mee shoppen!

Zo soepel verliep jullie gezamenlijke shop-sessie nog nooit!

Jullie relatie zit goed. Alles is koek en ei totdat jullie samen (of nou ja, een soort van samen) weekendplannen gaan maken en jij je favoriete werkwoord “shoppen” laat vallen. Het liefst rent hij van tafel, maar door hem snel te beloven in plaats van twee, maar anderhalf uur per winkel rond te kijken én ook nog eens je tasjes zelf te dragen, krijg je hem bijna zo ver. Toch kun je hem uiteindelijk niet razend enthousiast krijgen. Dankzij de volgende tactieken zorg je ervoor dat hij winkelen met jou zelfs echt leuk gaat vinden!

1. Ga naar een winkel waar ook een mannenafdeling is
Kies je winkel strategisch uit. Zo zijn er bijvoorbeeld ZARA winkels waar alleen vrouwenkleding verkocht wordt, maar ook locaties waar ze zowel mannen- als vrouwenkleding aanbieden. Zo biedt je hem ook gelijk de mogelijkheid om even voor zichzelf te kijken en hoef hij dus niet continu achter je aan te sjokken.

2. Parkeer hem
Schijnt de zon tijdens jullie shop sessie? Plaats hem dan op het aller fijnste buitenbankje zodat hij ondertussen aan z’n kleurtje kan werken.

3. Las pauzes in
Als je aan het begin van de dag gaat winkelen kun je de dag indelen met pauzes. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een kopje koffie of thee om op te warmen. Vervolgens begin je met je shop-sessie, neem je weer pauze door met hem te gaan lunchen en ga je weer verder met winkelen. Als hij zich netjes heeft gedragen kun je hem na afloop nog belonen met een ijsje.  Bye bye sad face!

4. Maak een plan van aanpak
Als je dan toch begint met een kopje koffie of thee kun je gelijk een strak plan smeden. Naar welke winkels wil je persé? En welke items moet je scoren voor je pas besluit rechtsomkeer te gaan? Zo kun je hem voorbereiden en zal hij goed van tevoren weten wat hem te wachten staat.

5. Beloon hem
Heeft hij zich voorbeeldig gedragen gedurende het hele proces? Beloon hem dan door iets te doen wat hij heel erg leuk vindt en jij misschien iets minder. Zo laat je je goede wil zien en is hij heel misschien, wellicht, eventueel wel weer in staat om nog een keer met je mee uit winkelen te gaan… Score!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites