Zo krijg jij abs zonder dat je je leven zult gaan haten

Ook jij kan dit!

We denken allemaal dat abs krijgen één van de moeilijkste dingen in het leven is. “Om een sixpack te krijgen zul je echt door het diepe moeten gaan en zul je je leven uiteindelijk gaan haten.” NO WAY, je kunt ook abs krijgen zonder dat je het niet meer ziet zitten en wij vertellen je precies hoe!

Je diet

Het allerbelangrijkste is: honger jezelf niet uit! Dit is iets wat heel veel mensen doen. Ze willen een sixpack dus daarom gaan ze minder eten, dit helpt NIET! Je lichaam heeft vooral koolhydraten en eiwitten nodig en die krijg je alleen maar binnen via eten. Zorg daarom dat je het juiste eet zoals rijst en aardappelen.

Het is wel goed om je suiker en vet inname te verminderen. Dit begint met snacks te vermijden en daarna helemaal niet meer te eten. Veel ‘gezond’ eten blijkt vaak ook niet altijd zo gezond te zijn (zie hier het gezonde eten dat eigenlijk heel slecht voor je is). Focus je daarom goed op wat je wel en wat je beter niet kunt eten! (Lees deze tips om gezond te eten!)

En let goed op wat je drinkt. Veel koolzuurhoudende en alcoholische dranken zijn erg slecht voor je! In een groot glas wijn kunnen al zo’n 228 calorieën zitten. Je kunt daarom het beste water of groene thee drinken (deze thee is ook erg goed om jezelf slank te drinken).

Mix je oefeningen

Om abs te krijgen is het goed om meerdere oefeningen te doen. Al je spieren moeten getraind worden en dit kun je alleen doen door je oefeningen te mixen. Maak daarom een combinatie van cardio en krachttraining en doe veel full-body oefeningen zoals squats. (Work-out guide: welke oefeningen gebruik je voor welk lichaamsdeel?)

Probeer ook deze oefening:

Geen stress

Stress kan zorgen voor vetopslag rond de buik. Dit is iets wat je echt wilt voorkomen en daarom is het belangrijk om geen stress te hebben. Je kunt jezelf ontstressen door te gaan wandelen of een yoga klas te volgen.

Geef je lichaam ook te tijd om zich te herstellen. Ga daarom niet als een gek elke dag sporten, maar zorg ook dat je pauzes neemt. Hierdoor kan je lichaam rustig herstellen en zal het minder lang duren voordat je abs zult krijgen.

Hoelang moet jij nog?
Zo lang duurt het voordat je een sixpack krijgt

Ga ook door in bed!
Zo creëer je een sixpack terwijl je in bed ligt!

Vergeet dit vooral NIET!
Dit zou je altijd na het sporten moeten doen

 PHOTOCEDITS KRISTINSUNBERG

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites