Zo kun je het beste geld besparen

Omdat we allemaal wel wat meer geld op onze bankrekening zouden willen!

We weten allemaal dat geld besparen helemaal niet zo makkelijk is. Het is vast en zeker voor velen een goed voornemen om in 2017 wat geld te besparen. Die sale heeft niet veel goeds gedaan voor de portemonnee aan het begin van dit jaar. Laten we dus wat geld gaan besparen, maar hoe doen we dat? Zijn daar trucjes voor. Ja er zijn een paar hele goede trucs en die gaan we jou nu vertellen!

Een vaste overboeking
Maak iedere week of maand geld over naar je spaarrekening als je dat nog niet doet. Dit kun je gewoon instellen op de bankieren app. Je kunt met een laag bedrag beginnen en er steeds wat meer geld bij doen. Zo wordt het geld op je spaarrekening steeds hoger en hoger.

Een kijkje op je rekening
Neem elke dag een kijkje op je bankrekening. Hoe staat het er voor, heb je veel te besteden vandaag of niet? Als je elke dag kijkt hoeveel geld je hebt, wordt je ook beter bewust van je uitgaven. Zo kun je ook gelijk checken of alle uitgaven en inkomsten kloppen!

Maak gebruik van de 1-uur regel 
Impulsaankopen. We kennen het allemaal. Hier gaat vast en zeker bij jou ook heel veel geld naartoe. Hoe leuk het ook is, het kan heel veel schillen in de nulletjes op je bankrekening. Het gebeurt zo snel. Je ziet een geweldige top. Hebben! Je shopt hem gelijk en uiteindelijk was dit toch niet zo’n geweldige aankoop. De volgende keer dat je zo’n geweldig item ziet, zet je een timer van een uur. Als het alarm na een uur af gaat bedenk je je of je het item nog steeds zo leuk vind en of het echt jouw geld waard is. Als het om een grotere aankoop gaat, denk er dan op zijn minst een week goed over na. 9 van de 10 keer besef je je dat het misschien beter is om hem deze keer te laten liggen. Hier ga je veel geld op besparen!

Wil jij meer lezen over hoe je geld kan besparen?
1. Met behulp van deze tips houd je aan het einde van de maand nog wat over! 
2. We hebben ook een aantal tips voor je op een rij gezet, hoe je kan besparen op je vaste lasten
3. Nog meer geld besparen? Stop dan met geld uit te geven aan deze dingen.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites