Zo leef je als een echte Parisian!

Add some je ne sais quoi!

Ben je gek op Parijs en alles wat daar bij hoort? Wij hebben een aantal kenmerken van de Parisian lifestyle op een rijtje gezet die jij gemakkelijk ook in je eigen leven toe kunt passen! Lees hier hoe je dit aanpakt.

1. Doe niet te hard je best op je make-up en haar
Houd je make-up zo naturel mogelijk of draag, als je het aandurft, zelfs helemaal niks, behalve een dagcrème. Ook je haar kun je het beste gewoon lekker door de lucht op laten drogen en laten hangen.

2. Ontbijt buiten de deur
Het liefst alleen met een grote beker koffie en een croissant. Boodschappen doen? Wat is dat überhaupt?

3. Investeer in kwalitatief goede kledingstukken
De Parisian girls zijn gek op mooie (Franse) merken en kiezen er dan ook voor om goed in hun garderobe te investeren. Ben je iemand die snel op kleding uitgekeken is en durf je het daarom minder snel aan? Kies dan voor tijdloze items.

4. Ga gestreept de dag door
Dit is dan ook eigenlijk de enige ‘print’ die ze dragen. Houd je outfit verder vooral rustig.

5. Oversized is het nieuwe skinny
Getailleerde kleding is verleden tijd. Duik daarom de kast van je lover in en draag zijn jasjes of blouses in combinatie met een fijne boyfriend jeans en een paar hakken.

6. Drink (veel) wijn
Een enorme opgave natuurlijk dit, waar je je hele leven door overhoop moet gooien, maar de Parisians houden van een goed glas wijn. Helaas zul je dit dus ook toe moeten passen om op dezelfde manier te kunnen leven, sorry!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites