Zo maak je de allerbeste outfit foto’s

Laat die perfecte Instagram feed maar komen!

Een goeie outfit wil je soms vastleggen. Super leuk voor op je Instagram, maar dit gaat helaas niet altijd zoals je voor je had gezien. Gelukkig zijn hier tips voor. Als je deze tips opvolgt kunnen je volgende outfit foto’s er stukken anders en veel beter uitzien. Stedentripje op de planning? Pak je beste outfits, camera en deze tips in! Een paar goede foto’s gegarandeerd!

1. Zorg dat de foto niet te stijf wordt
Het is sowieso belangrijk om met iemand foto’s te maken waarbij je je op je gemak voelt. Zo kun je wat meer relaxed op de foto staan in plaats van met een statische pose. Zorg er dus voor dat je een beetje kunt lachen en dat de sfeer er goed in zit. Daar krijg je betere foto’s van!

2. Maak de foto niet helemaal van de voorkant 
Als je een geweldig modellen lichaam hebt kun je deze regel overslaan, maar een foto van de voorkant kan je lichaam er raar uit te laten zien. Van de zijkant is ook geen optie, want dan zie je die geweldige outfit natuurlijk niet. Daarom moet je de foto een beetje schuin maken. Tussen de zijkant en de voorkant in. Dan krijg je de beste foto!

3. Fotografeer de spontane momenten
Diegene die jou fotografeert moet niet alleen foto’s maken als je er klaar voor staat. Maak ook eens wat foto’s als je het niet door hebt. Een spontane lach is veel leuker dan een gemaakte. Zo wordt het fotograferen ook een stuk leuker!

4. De achtergrond is net zo belangrijk als je outfit
Een kleurrijke achtergrond kan zoveel doen voor een goede foto! Wees niet bang om voor een kleurrijke achtergrond te staan mét een kleurrijke outfit. Dit kan juist een supergave foto opleveren! Ga niet recht voor de perfecte achtergrond poseren, maar ga ergens zitten of loop gewoon!

Meer lezen over foto’s
Dit zijn de geheimen van fotogenieke vrouwen
Zo lijk je extra lang op een foto
Zo sta je altijd goed op je paspoortfoto

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites