Zo maak je de perfecte selfie voor op een datingsite

Zo ga jij die date zeker regelen!

Jij denkt nu vast: seriously?! Een selfie voor op een dating site? Waarom moet daar een artikel aan gewijd worden? Nou heel simpel. We spreken uit eigen ervaring: sommige foto’s kunnen gewoon écht niet. En dan hebben we het natuurlijk vooral over de mannen, want foto’s in de spiegel… guys. Niet de allercharmantste pics. Nu wil jij natuurlijk veel bekijks krijgen (the only reason you’ve signed up, right?), en dat kan met de perfecte selfie op de doeltreffende datingsite. En hoe je die maakt, hebben we hieronder voor je beschreven!

Het perfecte licht
Zonlicht kan een hoop doen voor je huid op foto’s dus probeer al je selfies bij daglicht te maken. Goede belichting is al de helft van een mooie foto. Probeer daarnaast altijd op de ogen te focussen. Eyecontact is everything ;-]

De juiste make-up
Wanneer het aankomt op make-up is het voor de selfie op een datingsite het beste om het naturel te houden. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je er op z’n minst uitziet als jezelf. Gebruik mascara en verberg je puistjes met een beetje concealer. Vervolgens kun je met een lippotlood, die één tint donkerder is dan je eigen lippen, zorgen voor lippen die er natuurlijk uitzien maar toch voller lijken. All you need toch? Het gaat om de look: your face, but better!

Download een foto-app
Er zijn een hoop goede bewerkingsapps te vinden in onze appstores. Facetune bijvoorbeeld is een hele goede. Je kunt de huid op deze app wat gladder maken en eventuele oneffenheden wegwerken. Maar hier geldt ook: Don’t overdo it. Het moet allemaal wel zo naturel mogelijk blijven. Voor een mooie filter over je foto kan je VSCO CAM of Afterlight downloaden. Ook hartstikke handig!

Maak je selfie met de ‘regular’ camera op je telefoon
Nu zijn we het anno 2016 gewend om selfies te maken met onze voorcamera: superhandig omdat je het eindresultaat direct al ziet. Dit zijn vaak knappe foto’s, maar voor het mooiste effect kun je beter je gewone camera gebruiken. Die camera heeft een betere kwaliteit en ook een flitser als optie. Tijdens het nemen van de foto kun je voor een spiegel gaan staan zodat je ziet hoe je selfie eruit gaat zien. Easy peasy!

Oefenen, oefenen, oefenen
Uitvinden hoe jij het mooist op foto’s staat en welke kant van je gezicht het charmantste is, heeft veel tijd en oefening nodig. Dit omdat dit per persoon natuurlijk anders is en alleen jij kent jezelf het beste. Neem dus zoveel mogelijk foto’s uit verschillende hoeken om uit te vinden welke corner jou doet stralen. Zo pikt jouw Mr. Perfect je er binnen een split second uit! Fieeeuwt fieuwww!

READ NEXT:
Perfecte foto’s maken met je iPhone? Dat kan!
Waarom de kroeg leuker is dat Tinder
Wat doe je aan op je eerste date?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites