Zo screenshot je een Snapchat zonder dat iemand er achter komt

Vooral NIET delen met je vrienden!

Als er een mooie foto van je is genomen of je een selfie hebt gemaakt die bést goed gelukt is, dan zet je die op Instagram. Op Snapchat is dat net even iets anders. We maken vaak de meest belachelijke selfies (inclusief gekke bek) en sturen die naar onze vriendinnen. En soms krijg je van die ene knapperd een foto toegestuurd waar je eigenlijk nét een screenshot van nodig hebt. Dat kan natuurlijk niet, want van Snapchat krijg je een melding wanneer er iemand een screenshot van je foto maakt. Gelukkig is dat verleden tijd, er is namelijk een omweg. Met dit handige trucje kun je gewoon een screenshot nemen. Hoe handig is dat? Zo werkt het:

1. Open de Snapchat app
2. Ga naar je Snapchat-inbox
3. Zorg ervoor dat de Snap (de foto) waar je een screenshot van wil maken geladen is. Bij je Snapchat-inbox zie je dit aan het rode (of paarse als het een video is) vierkantje. Bij verhalen zie je dit als het rondje en de naam niet transparant zijn.
4. Zet je telefoon in vliegtuigmodus, maar verlaat de app niet! Dit doe je door het bedieningspaneel van onderin het scherm naar boven te trekken en het vliegtuig-icoon te selecteren.
5. Open de Snapchat foto waar je een screenshot van wil maken en maak een screenshot.
6. Meld je Snapchat account af en sluit de app volledig af. Je meldt je af door op het spook icoon bovenaan te drukken, vervolgens druk je rechtsboven op het tandwieltje en daarna op uitloggen.
7. Haal je telefoon van de vliegtuigmodus af.

En zo maak je dus een screenshot van je vrienden zonder dat ze het door hebben. Leuk! Dat wordt mensen voor de gek houden 😉

READ NEXT:
Zo zet je al je data over van je oude naar je nieuwe telefoon
Manieren om langer met de batterij van je phone te doen!
> Wordt dit dé nieuwe Snapchat filter?!

 

Source: Weheartit

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites