Zo overleef je een dixi op een festival

Dit hebben we allemaal heel hard nodig!

Het is het aller vieste ding dat er bestaat, en je vindt ze terug op ieder festival terrein: de dixi. Als je de hele dag bier of wijn aan het drinken bent dan is het op een gegeven moment toch tijd. Je kunt het niet meer ophouden en moet nu toch écht naar de dixi. Op het einde van de dag is dit al helemaal verschrikkelijk. Gelukkig valt zo’n toiletbezoek best te overleven, en dat doe je zo:

Ga bij het eerste signaal
Merk je dat je moet plassen? Ga dan gelijk. In de rij staan bij van die vieze dixi’s terwijl je super nodig moet plassen is namelijk niet echt ideaal.

Toiletpapier
Er is een grote kans dat het toiletpapier op is. Zorg er dus altijd voor dat je zakdoekjes bij je hebt zodat je straks niet zonder wc papier komt te zitten.

De gouden tip
Heb je ook geen zakdoekjes bij je? Dan hebben wij misschien wel de gouden tip. In de eerste dixie op het toilet terrein ligt meestal een voorraad wc papier verborgen. Niemand staat daarvoor in de rij en soms zijn die dixi’s gewoon open. Je kunt altijd een poging wagen, toch?

Mannen
Vermijd dixies waar mannen in hebben gezeten. Die zijn meestal nog veel viezer dan de dixie’s waar vrouwen geweest zijn.

Last but not least
Kijk nooit, maar dan ook echt NOOIT in de wc pot, tenzij je heel misselijk wilt worden.

READ NEXT:
How to pack voor een festival weekend met slechts 8 items
De beste boots voor op zomerse festivals
Struggles van daten met een food-obsessed girl

Source: sixundergroundblog

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites